FILMEZZUNK.HU
TOPLISTA: 10 film, amit nem érdemes kihagyni áprilisban!

TOPLISTA: 10 film, amit nem érdemes kihagyni áprilisban!

22702

Mozi filmajánló – 2019. április

Nagyon erős hónapon vagyunk túl, de legalább ilyen izmos áprilisra számíthatunk, sőt. A Marvel Filmes Univerzum lezár egy szakaszt, hogy új vizekre evezhessen a későbbiekben. A DC-univerzum sem akar kimaradni a jóból, hiszen egyik legnépszerűbb figurájáról készült film. Érkezik a francia, nagy sikerrel vetített Életrevalók amerikai remakeje, Jennifer Aniston szépségkirálynőnek áll, de jön a nagy hatású Stephen King regény alapján készült Kedvencek temetője is. Szóval következzék tíz film, amire érdemes lesz beülni a következő hetekben.

(1) Shazam! (Shazam!)

A DC-univerzum egyik legnépszerűbb figurájáról készült film izgalmas és látványos, mint az óriásköltségvetésű szuperhősfilmek és közben tele van poénnal! Egy fiatal, 14 éves fiú egy különleges képességnek köszönhetően képes belebújni egy felnőtt szuperhős testébe egyetlen varázsszó kimondásával.

Magyar mozibemutató: 2019. április 4.
Rendező: David F. Sandberg
Stílus: fantasy, kaland, akció

(2) Életimádók (The Upside)

Egy komikus történet, amelyben egy nagy befolyással bíró gazdag férfi egy büntetett előéletű munkanélkülit bérel fel, hogy segítsen neki különleges szakértelmével. A francia, nagy sikerrel vetített Életrevalók amerikai remakeje.

Magyar mozibemutató: 2019. április 4.
Rendező: Neil Burger
Stílus: dráma, vígjáték

(3) Dumplin’ – Így kerek az élet (Dumplin’)

Az egykori szépségkirálynő (Jennifer Aniston) folyamatosan kritizálja plusz méretű tizenéves lányát, Dumplin-t, aki azonban nem sokat ad a szavára. Munkát vállal a helyi gyorsétkezdénél, ahol találkozik egy szexi magániskolás sportolóval. Dumplin nem lepődik meg, hogy vonzódik a fiúhoz, de azon már igen, hogy a dolog kölcsönös. Ahelyett, hogy ettől még magabiztosabbá válna, kételkedni kezd önmagában. Végül úgy dönt, tiltakozásul anyja látszólag felszínes és csak a külcsínre adó világa ellen, úgy szerzi vissza önbizalmát, hogy megteszi a legrémisztőbb, ám egyben nagyon bátor és vicces dolgot: jelentkezik a városi szépségversenyre.

Magyar mozibemutató: 2019. április 4.
Rendező: Anne Fletcher
Stílus: dráma, vígjáték, musical

(4) Kedvencek temetője (Pet Sematary)

A nagy hatású Stephen King regény alapján készült film Dr. Louis Creedet (Jason Clarke) követi, aki feleségével, Rachellel (Amy Seimetz) és két kisgyermekükkel Bostonból kiköltözik vidékre, Maine-be. Louis a család új otthona mellett, az erdő mélyén felfedez egy titkos és rejtélyes temetkezési helyet. Amikor beüt a tragédia, Louis segítséget kér a fura szomszédtól, Jud Crandalltől (John Lithgow), és ezzel egy olyan veszélyes láncreakciót indít el, amely felszabadít egy kifürkészhetetlen gonosz erőt, és ez szörnyű következményekkel jár…

Magyar mozibemutató: 2019. április 4.
Rendező: Kevin Kölsch, Dennis Widmyer
Stílus: horror

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·