FILMEZZUNK.HU
14 film, amelyben egyetlen sztárnak köszönhető a film sikere

14 film, amelyben egyetlen sztárnak köszönhető a film sikere

5580

12) Számkivetett (2000)

Chuck Noland a FedEx nemzetközi kézbesítési munkatársa. Egy kézbesítés során a főszereplő repülőgép-balesetbe kerül, de csodálatos módon életben marad és végül egy elhagyott szigeten reked. A forgatás során Tom Hanksnek komoly teszteken kellett átesnie, mert annyira elvágta a lábát, hogy ez további fertőzéshez vezetett. Az orvos azt mondta neki: „Mi a baj veled? Meg is halhattál volna ettől a dologtól.”

Számkivetett (2000)

13) Összeomlás (1993)

William Foster-t utolérte a balszerencse sorozata: főnöke határozatlan időre szabadságra küldi, és a bíróság megtiltja, hogy találkozzon a lányával. Miután végleg elvesztette az emberiségbe vetett hitét, a főszereplő bosszút áll. Michael Douglas egyébként a filmben betöltött szerepet egyik kedvenc alakításának tartja. Az egyik jelenetben Foster azt mondja, hogy a golf olyan idős férfiaknak szól, akiknek semmi más dolguk nincs. Ironikus módon a valós életében Douglas lelkes golfozó.

Összeomlás (Falling Down, 1993)

14) Hold (2009)

A főszereplő, Sam, 3 éve él a Holdon, és egy ritka gáz kinyerésére törekszik az állomáson. Szerződése lejár, és haza kell mennie. Lehetetlen azonban ennyi időt egyedül tölteni anélkül, hogy ez ne hagyna nyomot a pszichén. A forgatókönyvet kifejezetten Sam Rockwell számára írták. Egyébként Kevin Spacey elolvasta a forgatókönyvet, és beleegyezett GERTY szinkronizálásába, de csak miután a forgatás befejeződött, és megbizonyosodott róla, hogy tetszik neki a film. Végül csak fél nap alatt rögzítette szavait.

Hold (Moon, 2009)

//Mink Olívia//

15 filmes baki, amik érthetetlen módon bekerültek kedvenc filmjeinkbe

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·