FILMEZZUNK.HU
Fergeteges vígjátékok nehéz helyzetekre

10 fergeteges vígjáték, mely garantáltan felvidámít, ha rossz napod van

61925

6. “Ha a barátnőid felhúztak” – Bajos csajok (2004)

Cady Heron (Lindsay Lohan) egy afrikai bozótországban nevelkedett, zoológus szülők szárnya alatt, ezért azt hiszi, mindent tud arról, hogy “az erősebbé a túlélés”. Ám a dzsungeltörvények egészen más értelmet nyernek, amikor az eddig magániskolába járatott 15 éves lány életében először bekerül egy gimibe – és abban a pillanatban áldozatául esik a pszichológiai hadviselésnek és az íratlan társasági szabályoknak, amelyekkel napjaink tinédzsereinek meg kell küzdenie.

Bajos csajok (2004)

7. “Ha számítottál rá, de nem hívtak meg egy esküvőre” – Koszorúslányok (2011)

A történet két nőről szól, akiknek a barátnője menyasszony lett. Elkezdődik az esküvő tervezése, szervezése, azonban nem minden mehet zökkenőmentesen. A két barátnőnek teljesen ellentétes elképzelései vannak a szervezésről, ám a menyasszony érdekében elengedhetetlen, hogy közös megegyezésre jussanak, még ha nem is egyszerű.

Koszorúslányok (2011)

8. “Ha besokalltál a romantikától” – Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt (2003)

Andie Anderson (Kate Hudson) a Nőmérő Magazin újdonsült rovatvezetője, aki hétről hétre remek tanácsokkal látja el női olvasóit a közkedvelt “Hogyan”-rovat hasábjain. Legújabb témájához egyik kolléganője sanyarú sorsából merít ihletet, és már meg is van a következő havi cím: Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Ehhez azonban villámgyorsan fel kell szednie egy pasit, akit aztán 10 nap alatt furfangosabbnál furfangosabb módszerekkel kergethet a szakításba és az őrületbe. Benjamin Barry (Matthew McConaughey), a menő reklámügynök egy sokat ígérő megbízást akar megkaparintani – minden áron. Vakmerősége odáig fajul, hogy a siker érdekében fogadást köt: 10 nap alatt magába bolondít egy nőt, akit kijelölnek neki. És mit ad isten, az áldozat éppen Andie lesz…

Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt 2003

9. “Ha rég nevettél és szereted a zenét” – Tökéletes hang (2012)

Beca (Anna Kendrick) az a fajta lány, aki leginkább azzal van elfoglalva, hogy nap mint nap zenét hallgat a fejhallgatójából. Amikor megérkezik a főiskolára, világos lesz számára, hogy egyik klikkbe sem passzol bele, ám mégis beleerőltetik egybe, amit magától sosem választott volna: a vagány csajok, a cuki csajok és a fura csajok közé, akiknek egyetlen közös témája az, hogy mennyire szól jól, amikor együtt énekelnek. Beca kiragadja az acapella énekcsoportot az unalomig ismert standardok és tökéletes harmóniák világából, és új mixekbe rángatja bele őket, miközben élet-halál harcot folytatnak az érvényesülésért a főiskolás énekcsoportok könyörtelen világában.

Tökéletes hang (2012)

10. “Ha röhögőgörcsöt szeretnél kapni.” – Vaklárma (1989)

Mivel a süket Dave háttal állt az eseményeknek, a vak Wally viszont csak arról tud beszámolni, amit hallott, ketten együttesen is csak csekély információval tudnak szolgálni. Dave látott egy lábat, Wally pedig egy Shalimar nevű parfüm illatát érzi. Kiderül, hogy az áldozatnál volt egy pénzérme, amelyet beledobott Dave borravalós dobozába, amelyet most Wally cipel magával. És ebben az érmében egy olyan microchip van, melyre sokaknak fáj a foga.

Vaklárma (1989, See No Evil, Hear No Evil)

Halle Berry nem hajlandó plasztikáztatni – Az 56 éves színésznő gyönyörű a friss fotóin

(Forrás: bustle.com)

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·