FILMEZZUNK.HU
10 filmsztár, akinek nagyot lendített a karrierjén a szuperhősszerep

10 filmsztár, akinek nagyot lendített a karrierjén a szuperhősszerep

8904

8. Tom Hiddleston (Loki)

Oké, Loki nehezen tekinthető szuperhősnek, de ez nem változtat a tényen, hogy Tom Hiddleston ezzel a szereppel vált világhírűvé. Pedig aligha állhatna tőle távolabb az undok, önző és sötét karakter, akit annyira jól hoz, hogy még ma is a legjobb Marvel-gonoszként tarthatjuk számon – még úgy is, hogy idővel antagonistából a jók segítőjévé vált. A színészt a Marvel Moziverzumhoz való csatlakozása előtt leginkább a britek ismerhették olyan tévésorozatokból, mint az Asszonymaffia vagy a Wallander, de minden megváltozott, amikor megkapta a csínytevés istenének szerepét a 2011-es Thorban.

9. Chris Pratt (Űrlord)

"Egy nemzet, Isten alatt, oszthatatlan" - Chris Pratt producercéget indít

Chris Pratt az ékes példája annak, hogy az álomgyár bárkiből képest szupersztárt csinálni. Mindössze fogyni kell harminc kilót és arra még rászedni ugyanennyi izmot. Na jó, azért nem csak ebben áll a színész sikerének titka: Pratt az utóbbi évtized egyik legjobb sitcomjával, a Városfejlesztési osztállyal futott be, amiben az imádnivalóan infantilis Andyt alakította. A komikusi készségeihez és az óriáskölyök kisugárzásához már csak a külsejét kellett kikupálni ahhoz, hogy megszülethessen Űrlord, A galaxis őrzői-franchise sztárja.

10. George Clooney (Batman)

George Clooney (Batman)

Akármennyire is kakukktojásnak tűnik, bizony maga George Clooney, generációjának legnagyobb sztárja állítja azt, hogy a mellbimbós Batman eljátszásának köszönheti az utána rohamos léptekben felfelé ívelő karrierjét. Persze nem azért, mert az 1997-es Batman és Robin olyan kiemelkedő lenne, épp ellenkezőleg: annyira botrányosan rossz volt a film, hogy azután át kellett értékelnie a saját színészi ambícióit.

Visszahoznák Paul Walkert a Halálos iramban utolsó részeire

(Forrás: hu.ign.com)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·