FILMEZZUNK.HU
Elképesztő filmek felejthetetlen egyéni alakításokkal

14 elképesztő film, amelyet egy színész alakítása tett naggyá

42748

12. Mentőexpedíció (The Martian, 2015) – Matt Damon

Mark Watney-ról (Matt Damon) azt hiszik, hogy meghalt a Mars felszínén az űrküldetése során, így mindenki lemond róla. Ő azonban életben maradt. Kénytelen feltalálnia magát egyedül az ellenséges és sivár bolygón, egyrészt hogy túléljen, másrészt, hogy jelezze valahogy a Föld felé, hogy életben van.

Mentőexpedíció - the martian

13. A fehér pokol (The Grey, 2012) – Liam Neeson

Egy olajfúró csapat Alaszkába tart, de gépük meghibásodik, és a vadonban lezuhan. A túlélők nem nyugodhatnak meg, hiszen nem tudják hol vannak, haza kell találniuk és közben a gyilkos farkasfalka is fenyegeti őket.

A fehér pokol (The Grey, 2012) - Liam Neeson

14. Éli könyve (The Book of Eli) – Denzel Washington

Egy posztapokaliptikus világban járunk. 30 évvel ezelőtt nukleáris katasztrófa történt, mely miatt minden megváltozott. A nap égető, ha nem hord az ember szemüveget, könnyen megvakulhat. Az utakon lerobbant, holtestekkel teli autók állnak, illetve fosztogatók leselkednek a vándorokra. Az ivóvíz kincs. Ebben a világban Éli (Denzel Washington) egy olyan dolgot próbál áthurcolni Amerikán, amelyen az emberiség sorsa múlhat, egy könyvet, melyet mindenáron meg kell védenie. Sajnos úgy néz ki, hogy vannak, akik mindent feltesznek annak érdekében, hogy ezt megszerezzék.

Éli könyve

Ők a Bosszúállók magyar szinkronhangjai!

Ha ismersz Te is olyan produkciót, amit egyetlen egy színész alakítása tett naggyá és nem szerepel listánkon, kérünk írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Történetek forrása)

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·