FILMEZZUNK.HU
Érdekességek a Bad Boys című filmekről

10 meglepő érdekesség a Bad Boys című filmről

15221

5. A film elején Marcus megjegyzi, hogy nem akar a Denny’s-nél enni, mivel nem tetszik neki a mód, ahogy velük bánnak. A céget és alkalmazottait a kilencvenes években rasszizmussal vádolták.

6. Roger Ebert filmkritikus videokritikájában, az At the Movies című amerikai tévésorozatban megjegyezte, hogy a színészek erőteljes alakítása és a film vizuális stílusa ellenére szerepeik „új bor régi palackban” voltak. Ezt illusztrálta annak bemutatásával, hogy a történet és a karakterek sok eleme más filmekből való, főleg a Halálos fegyver és a Beverly Hills-i zsaru sorozatokból vett át jól ismert karaktereket, rendőrségi kliséket és túlságosan hosszú akciójeleneteket. A rendőrhaver filmek alapelemeiből sokat kölcsönzött a film: ha a történet kezd belassulni, bedobnak egy autós üldözést vagy felrobban valami.

Bad Boys 1995

7. A második részben, az autósüldözéses jelenet felvétele előtt Michael Bay kamerát szerelt néhány autóra, és arra kérte a kaszkadőröket, hogy szándékosan karambolozzanak. A rendező célja az volt, hogy olyan képsorokat rögzítsen, melyhez hasonlót soha nem láthattak még a nézők.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·