FILMEZZUNK.HU
A 7 legizgalmasabb kémes film, amit vétek lenne kihagyni

A 7 legizgalmasabb kémes film, amit vétek lenne kihagyni

25737

3. Jason Bourne /Jason Bourne, 2016/

A Bourne trilógia folytatódik. A CIA leghalálosabb és legikonikusabb ügynöke tér vissza, előtörve az árnyékából. Izgalmak, felfűtöttség, rejtélyek, megoldások ez Jason Bourne (Matt Damon).

2. James Bond- A Fantom visszatér /Spectre, 2015/

A 007-es ügynök egy brit kém, aki a nagy hatalmú és a világuralomra törő bűnözőknek a likvidálására van kiképezve. Olyan emberek ellen kell küzdenie, akik leggyakrabban sötét üzletekbe keverednek, nem riasztja őket vissza semmi sem és a pénzre mindenért hajlandóak. Kapcsolatban állnak ellenséges titkos ügynökökkel, az alvilággal. A legújabb filmben a 007-es (Daniel Craig) Mexikóvárosban lendül akcióba. Eljut Rómába, ahol megismerkedik a csinos Luciával (Monica Bellucci), aki egy hírhedt bűnözőnek az özvegye. Bond beférkőzik egy titkos találkozóba, ahol felfedik a létezését. Elegancia, szuperkém, akció, izgatottság ez James Bond.

1. Kémek hídja /Bridge of Spies, 2015/

Kémes filmek toplistánk aranyérmese! 1960-as években járunk, amikor is a hidegháborúban a Szovjetunióban elfogják az U-2-es kémrepülőgép pilótáit. Gary Powells (Austin Stowell) talán örökre a foglyok között marad. Két éves hiábavaló próbálkozások után a CIA kiszemel egy ügyvédet James Donovant (Tom Hanks), hogy szabadítsa ki  a pilótát a fogságból. Berlinbe utazik, ahol tárgyalásokat kezd az ellenséggel. De emellett egészen más feladatokkal is megbízza a CIA. Hogy mik ezek a feladatok és végül sikerül e megszabadulni a fogolynak? A kérdésekre a válasz a filmben.

A Dexter című sorozat hátterében valójában ez a döbbenetes történet áll

(Címlapkép forrása)

//Noncsi//

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · ·