FILMEZZUNK.HU
10 híresség, akik bármit hajlandóak megtenni színésztársaik kényelméért

10 híresség, akik bármit hajlandóak megtenni színésztársaik kényelméért

1547

4. Edward Herrmann

A Szívek szállodája volt Alexis Bledel első szerepe, és színésztársa, Edward Herrman sok tudását megosztotta vele. Szeretettel emlékezett vissza rá, és azt mondta, hogy milyen szép idők voltak, mikor a hosszú péntek esti vacsorajeleneteinél egész nap egy asztalnál ültek, és Edward annyi mindent megosztott vele.

5. Emilia Clarke

A színésznőnek a Trónok harca sorozatban sokat segítettek, így ő viszonozta ezt a kedvességet, mikor megvédte egyik színésztársát. Nathalie Emmanuel, aki Missandeit alakította, azt mondta, hogy amikor egy kolléga nem megfelelő megjegyzést tett rá, Clarke „azonnal hátat fordított”, és leállította a jelenetet. A két nő nemcsak a filmvásznon, de a való életben is támogatta egymást.

6. Zendaya

Az Eufória sorozat forgatása alatt Zendaya és Hunter Schafer közel kerültek egymáshoz. Zendaya az első naptól kezdve úgy viselkedett Schafer-rel, mintha a „nagy testvére” lett volna, aki vigyáz rá. Sok időt töltöttek együtt a forgatásokan kívül is és folyamatosan átbeszélték, hogy a sorozatban szereplő jelenetváltási témáikkal nem voltak-e elég durvák a másikkal.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · ·