FILMEZZUNK.HU
A szülinapos Val Kilmer 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

A szülinapos Val Kilmer 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

4514

6. Top Secret (1984)

Nick Rivers (Val Kilmer), az amerikai fiatalok egyik legfelkapottabb rock and roll bálványa boldogan élhetné gondtalan, kellemes életét, válogathatna a csinosnál csinosabb, odaadó lány rajongók között, ahogyan eddig is tette, ám teljesen váratlanul meghívják egy fellépésre a vasfüggönyön túlra. Ez a nem igazán történelmi esemény, azaz a fiatal sztár egy világrendszer bomlását indítja el.

Szerelem a Korona idején - avagy 10 ajánlott film karantén idejére

5. Durr, durr és csók (2005)

Vannak örök balekok. Harry (Robert Downey jr.) jó szándékú srác, kisstílű tolvaj és felelőtlen, de optimista szélhámos, valahogy mégsem sikerül neki soha semmi. Karácsony után betör egy játékboltba, és megszólal a riasztó. Menekülnie kell, ő pedig végső kétségbeesésében egy színész-meghallgatáson bújik el. Mire felocsúdna, már Hollywoodban van: detektívet kell majd játszania, és hogy felkészüljön a szerepére, egy macsó magándetektív (Val Kilmer) gondjaira bízzák. A detektív persze utálja új munkáját. Elvégre ő kemény, szűkszavú, megvesztegethetetlen… és meleg. Gyűlölet ez első látásra, de még csak a kezdet: hamarosan feltűnik a színen egy sikerre éhes színésznő, akinek a nyomában hullák, holttestek és tetemek jelennek meg, bármerre jár, családi titkok lepleződnek le, nő a káosz, és aki csak találkozik vele, életveszélybe kerül. Aztán vagy meghal, vagy megcsókolják. Esetleg mind a kettő.

Durr, durr és csók 2005

4. Top Gun (1986)

A fiatal pilóta vágya, hogy ő legyen a haditengerészeti légierő legjobbja. Sikerül is bekerülnie azok sorába, akik részt vehetnek az öthetes, Top Gun elnevezésű kiképzésen. Leplezetlen akarnokságával sokak számára ellenszenvessé teszi magát, de bebizonyítja alkalmasságát. Egy gyakorlaton barátja balesetet szenved és meghal. Pete magát vádolja a szerencsétlenségért, és soha többé nem akar felszállni.

A szülinapos Val Kilmer 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·