FILMEZZUNK.HU
A szülinapos Val Kilmer 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

A szülinapos Val Kilmer 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

4516

3. Az elítélt (2008)

Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a “legkeményebb elítélt” címért – csak így élheti túl a börtönt.

A szülinapos Val Kilmer 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

2. Déjà vu (2006)

Doug Carlin ügynököt rutinnyomozás közben egy déjá vu vezeti váratlanul egy titokzatos bűncselekmény nyomára. Eredetileg bizonyítékokat kellett volna gyűjtenie, miután egy New Orleans-i kompon bomba robbant. Közben azonban rá kell jönnie, hogy amit a legtöbben puszta képzelgésnek hisznek, valójában sokkal nagyobb erőt képvisel. Ennek hatására életre-halálra szóló versenyfutásba kezd, hogy megmentse sok száz ártatlan ember életét.

A szülinapos Val Kilmer 10 legjobb filmje, amit vétek lenne kihagyni

1. Szemtől szemben (1995)

Kétszeres gyilkosság végződő fegyveres rablás tetteseit keresi Vincent Hanna, a Los Angeles-i zsaru. Nyomára is akad Neil McCauley bandájának, mely éppen egy újabb, még nagyobb zsákmányt ígérő bűntény tervén dolgozik. A baj csak az, hogy a két szembenálló férfi mestere a szakmájának. Profi rendőr küzd a profi rabló ellen. Bár tudják, hogy párharcukat csak egyikük élheti túl, mégis valamiféle barátság alakul ki köztük. De az összecsapás így is elkerülhetetlen..

Robert De Niro és Al Pacino főszereplésével jöhet a Szemtől szemben 2!

//Szerző: Spencer//

Robin Williams élete 63 évesen ért véget tragikus módon – Halála előtt nem sokkal ezt a képet osztotta meg utoljára

(Történetek forrása)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·