FILMEZZUNK.HU
10+ sztár, akik a romantikus kapcsolat helyett az igaz és erős baráti köteléket választották

10+ sztár, akik a romantikus kapcsolat helyett az igaz és erős baráti köteléket választották

2013

10+ sztár, akik a romantikus kapcsolat helyett az igaz és erős baráti köteléket választották

A tévéképernyőn szereplő párok legtöbbször olyan kémiával rendelkeznek, hogy szinte izzik körülöttük a levegő. Az ilyen esetekben reménykedünk abban, hogy ezek a párok a való életben is egymásra találnak. Néhány filmes pár valóban belevágott, hogy az életben is kipróbálják azt, ami a színfalak mögött sikerült és többen is így találták meg a nagy Ő-t. És voltak olyan párosok is, akiket inkább nem a romantikus szálak kötötték össze, hanem igaz barátságra leltek a másik félben.

1. Kate Winslet és Leonardo DiCaprio

A páros a Titanic premierje után valóban szerelmes lett egymásba, így nem csak a képernyőn maradt fenn az egymás iránti szerelmük. Leonardo DiCaprio és Kate Winslet még ma is 25 éve vannak nagyon jó barátságban. Annak ellenére, hogy alig van szabadidejük, mindig találnak rá alkalmat, hogy találkozzanak és kicsit együtt lógjanak. „Fél életem óta ismerem. Én vagy New Yorkban voltam, ő meg Londonban, mindig találtunk rá alkalmat, hogy összefussunk egy kávéra, vagy egy közös vacsorára.” – osztotta meg Winslet.

2. Drew Barrymore és Adam Sandler

A komikus páros egyszerűen nem tud betelni egymással, így újra és újra összejöttek, hogy romantikus filmekben szerepeljenek. Eddig három közös filmjük volt. Bár a képernyőn megjelenő kémiájuk ellenére soha nem kerültek a barátságon túl közel egymáshoz, ez nem akadályozta meg Drew Barrymore-t és Adam Sandlert abban, hogy barátságuk igazán mély és tartós legyen. „ Eddig 3 filmet készítettünk 20 év alatt, és ma is annyira szeretem őt, mint régen” – osztotta meg véleményét szeretettel Barrymore.

3. Jennifer Lawrence és Bradley Cooper

Jennifer Lawrence és Bradley Cooper tökéletes „munkatársnak” tekinthető, hiszen 4 filmben is szerepeltek együtt, és 4-ből háromért kapott Lawrence Oscar -jelölést és Oscar-díjat. A mai napig is jó filmeket láthatunk tőlük, és kölcsönösen elégedettek egymással. „Csak barátság van közöttünk. A korkülönbség ellenére nagyon jól megértjük egymást, és mindig is lenyűgözött Jennifer művészi érettsége” – osztotta meg Cooper.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·