FILMEZZUNK.HU
10+ sztár, akik a romantikus kapcsolat helyett az igaz és erős baráti köteléket választották

10+ sztár, akik a romantikus kapcsolat helyett az igaz és erős baráti köteléket választották

2040

9. Taylor Swift és Ed Sheeran

Ki gondolta volna, hogy egy egyszerű szerelmes dal egy másikhoz vezet? Ez az, amit Taylor Swift és Ed Sheeran szívesen csinál szabadidejükben, azonkívül, hogy közösen fellépnek koncerteken és időnként együtt lógnak. Minden történés ellenére a „Sweeran” csak egy beceneve régóta fennálló barátságuknak.

10. Julia Roberts és George Clooney

Az A-listás páros több mint 6 filmben dolgozott már együtt, és még a férjet és a feleséget is élethűen eljátszották a vásznon. Julia Roberts és George Clooney azonban nem éreznek többet egymás iránt, és csak barátságuk építésére összpontosítottak az évek során. Még egymás házastársával is jól kijönnek. Mikor filmjükben csókjelenetre került sor, azt mindketten kínosnak találták. „Ez kicsit nevetséges. Mintha megcsókolnád a legjobb barátodat” – ismerte el Roberts.

11. Winona Ryder és Keanu Reeves

Winona Ryder és Keanu Reeves határozottan jó párost alkottak a képernyőn. Még azt is mondták, hogy “majdnem” házasok, miközben esküvői jelenetüket forgatták  a  Drakulában. A rajongóknak így nem nehéz azt gondolni, hogy a való életben is szorosabb kötelék fűzi őket egymáshoz. Annak ellenére, hogy mindketten másban találták meg a szerelmet, a páros továbbra is rajong egymásért. „Annyira szeretem és tisztelem őt, és ez igazán élvezetessé teszi a munkába járást és magát a munkát is.” – mesélte Ryder több évtizedes barátságát Reeves-szel.

//Cornelius//

Tom Hardy inspiráló története mindenki számára tanulságos lehet!

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·