FILMEZZUNK.HU
10+ sztár, akik a romantikus kapcsolat helyett az igaz és erős baráti köteléket választották

10+ sztár, akik a romantikus kapcsolat helyett az igaz és erős baráti köteléket választották

2037

4. Jennifer Aniston és Jason Bateman

A 90-es és a 2000-es évek nagy sztárjai, Jennifer Aniston és Jason Bateman 20 évvel ezelőtt kezdték barátságukat a tévéképernyőn, és a mai napig nagyon jó barátságot ápolnak. Eddigi 3 közös filmjükben látszik közöttük a kémia, de amikor a kamerák leállnak, Aniston és Bateman tovább ott maradnak a forgatások után, hogy egymással és családjaikkal lógjanak. „Jason olyan, mintha a családom lenne. Valójában nagyon jó kapcsolatban vagyunk.” – osztotta meg Aniston.

5. Mindy Kaling és BJ Novak

Egy másik páros, A hivatal című sorozatból ismertek. Mindy Kailing és BJ Novack nem éppen szimpatizáltak az elején egymással, ám később szerelmesek lettek a szériába, a való életben pedig egy jó barátság alakult ki kettejük között. A sorozat fináléja után is támogatták egymást. „Nagyon szórakoztató a legjobb barátjának lenni. Fantasztikus kapcsolat ez. Olyan szerencsésnek érzem magam.” –  osztotta meg véleményét Novak.

6. Sandra Bullock és Ryan Reynolds

Annyira meggyőzően játszották el a Nász-ajánlat című filmben, hogy ők ketten jegyesek, hogy egyes pletykák szerint az kelt szárnyra, miszerint a két színész a való életben is randevúzik egymással. A romantikát félretéve Sandra Bullock és Ryan Reynolds úgy döntött, jobb ha inkább a barátság felé veszik az irányt, amit évről évre meg is ünnepelnek egymással. „Azt hiszem, az Egyesült Államokban nők sokasága sóhajthat fel, mikor azt mondom, hogy Ryan nem a szeretőm, hanem csodálatos barátom, akivel már 10 éve ápoljuk ezt a viszonyt. Remélem, hogy a jövőben lesznek még hasonló barátaim” – osztotta meg Bullock Reynoldsról.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·