FILMEZZUNK.HU
10 gonosztevő, akik bár aljas szerepet játszanak el, de valójában nem azok

10 gonosztevő, akik bár aljas szerepet játszanak el, de valójában nem azok

946

5. Loki a Thorban

Lokinak sok oka volt arra, hogy gonosz karaktert alakítson a Thorban. Odin csecsemőként nevelte fel Lokit, és varázslat segítségével elrejtette valódi gonosz természetét. Az egész életét Thor, kedvenc fia árnyékában kellett leélnie, aki hihetetlenül önző és felelőtlen volt. Az, hogy megtudta, hogy örökbe fogadták, és hogy együtt éltek számtalan évtizeden át, folyamatosan “testvérével” maradt.

6. Sid a Toy Storyban

Igen, Sid szórakozásból összetörte, bántalmazta és felrobbantotta a játékokat, de nem tudta, hogy a játékok élnek. A valóságban Sid egy kisfiú volt, aki nem kapott elég figyelmet a szüleitől. Így csak gonosz óriásként láthatjuk, mert a film legtöbb szereplője körülbelül 3 centiméter magas. Az igazat megvallva, a film végén Woody és a többi játék olyan mértékben megijesztette, hogy megesküdött, hogy soha többé nem bántja a játékokat.

7. Smith ügynök a Mátrixban

Smith ügynök a Mátrixból a sci-fi egyik legkiemelkedőbb gonosztevője. A szimuláció többi ügynökéhez hasonlóan az egyetlen célja Trinity, Neo és Morpheus ellensúlyozása volt. Hugo Weaving azonban sokkal összetettebb személyiségjegyeket kezdett adni neki, és ennek következtében Smith elárulta a többi ügynököt és magukat a gépeket. Számára az emberek csupán vírusok voltak, a Mátrix pedig egy börtön, ahonnan ki kellett menekülnie.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·