FILMEZZUNK.HU
10 gonosztevő, akik bár aljas szerepet játszanak el, de valójában nem azok

10 gonosztevő, akik bár aljas szerepet játszanak el, de valójában nem azok

947

8. Dooku gróf a Star Wars: III. epizódban – A Sithek bosszújában

Dooku gróf olyan ikonikus gazember volt, mint Darth Vader a Star Wars sagában. Nem nehéz megérteni, hogy miért árulta el a Köztársaságot. Dooku számára a Jedik kiestek a kegyelemből, mivel nem tudták tovább őrizni a békét. A Jedi Rend túlságosan sokat törődött azzal, hogy beavatkozzon a politikába, és engedte, hogy az arroganciájuk utolérje őket. Ennek ellenére a Sith nem volt a legjobb választás.

9. Sharpay Evans a High School Musical – Szerelmes hangjegyekben

Egy másik felejthetetlen gonosztevő Sharpay Evans a High School Musicalből. Bár sokan közülünk nem szeretjük drámai és durva hozzáállását, egy dolog biztos: Sharpay óvodás kora óta különböző darabokban játszott, és megérdemelte a főszerepet a középiskolai darabban. Eközben Gabriellának és Troynak a karaoke éneklésen kívül semmi tapasztalata nem volt.

10. Zordon az Oroszlánkirályban és az Oroszlánkirály 2.- Simba büszkeségében

Az Oroszlánkirály gonosz testvére a Disney egyik legzseniálisabb gonosztevője. Sebezhető karakternek tűnt, de sikerült elérnie Mufasát, és Simbát a trónöröklési sorig. Vezetésével és karizmájával úgy gondolta, hogy a királyokat nem születésük, hanem képességeik és készségeik alapján kell kiválasztani. Így Zordon elutasította Nukát Kovu utódja javára, ami a hagyományok ellen szólt. Azonban ez volt a helyes döntés, mert Kovu valóban kompetens volt arra, hogy ő maga legyen a leendő király.

//Cornelius//

Brutális, ahogy kigyúrta magát Arnold Schwarzenegger eltitkolt fia

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·