FILMEZZUNK.HU
10 híresség, akik folyton elismerésüket fejezik ki rajongóiknak

10 híresség, akik folyton elismerésüket fejezik ki rajongóiknak

1046

10 híresség, akik folyton elismerésüket fejezik ki rajongóiknak

Vannak hírességek, akiket a filmekben, zenében, sportban vagy a szórakoztatóiparban nyújtott nagyszerű teljesítményeik miatt követünk. De tehetségükön túl vannak olyan sztárok, akik nagyszerű emberi tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek még csodálatosabbá teszik őket, és nagyra értékelik a nyilvánosságot.

1. Nicki Minaj

Nicki Minaj egy híresség, aki törődik rajongói oktatásával. Több éve válaszol követői támogatási kérésére a közösségi médiában. Kifizette a tanszereket, könyveket, órákat, tandíjakat és egyéb kiadásokat azoknak a kiemelkedő tanulóknak, akik nem rendelkeztek az iskolában maradáshoz szükséges forrásokkal. Közülük többen köszönetet mondtak az énekesnőnek, hogy támogatásával sikerült elvégezniük a főiskolát.

2. John Cena

A birkózó és színész a közelmúltban Guinness-rekordot ért el a gyermekeknek adott kívánságok teljesítésében. “Azt akarom, hogy olyan élményben legyen részük, amely örökre velük marad” – mondta. A Make-A-Wish Alapítványon keresztül John Cena 650 kritikus állapotú gyermeknek tudott kívánságokat teljesíteni, akik szerettek volna találkozni vele, és időt akartak eltölteni a sztárral. Cena általában velük és családjaikkal tölti a napot, képeket készít, és alkalomadtán el is viszi és bevezeti őket a ring mögötti kulisszatitkokba.

3. Guillermo del Toro

A neves filmrendező évek óta valósítja meg a hallgatók álmait. 2018-ban például 12 fiatal költségeit támogatta, hogy részt vehessenek a dél-afrikai matematikai olimpián. Egy neves iskolában animációt tanulni vágyó mexikóiak ösztöndíjrendszerét is támogatta, amelyet nemrégiben 10 évre újított meg édesanyja halálának tiszteletére.

4. Taylor Swift

Az énekes arról ismert, hogy nagyon kedves rajongóihoz. Állandóan emlékezetes dolgokat tesz, és nem késlekedik megmutatni nekik, mennyire szereti őket. Egyik albuma megjelenése alkalmából összejöveteleket tartott otthonában, hogy bárki előtt megmutassa zenéjét rajongóinak, és még házi sütivel is megkínálta őket. Karácsonykor ajándékokat is küldött rajongóinak, megjelent egy rajongó leánybúcsúján kézzel készített ajándékokkal, és még házvásárlásban is segített egy rajongónak, amikor megtudta, hogy hajléktalan.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·