FILMEZZUNK.HU
10 híresség, akik folyton elismerésüket fejezik ki rajongóiknak

10 híresség, akik folyton elismerésüket fejezik ki rajongóiknak

1060

8. Keanu Reeves

Keanu Hollywood egyik legkedveltebb híressége, és nem csak nagyszerű a színész munkája, hanem emberi tulajdonságai miatt is szeretjük őt. Nemrég például részt vett egy rajongója esküvőjén, akivel éppen a szállodában találkozott. Bár nem maradt sokáig, a pár elmondása szerint nagyon kedves volt, és időt szakított arra, hogy beszélgessen és fényképezkedjen velük. Másrészt a színész aktívan adományoz különféle célokra. A Mátrix című filmből származó bevételének 70%-át rákkutatásra ajánlotta fel, és saját alapítványa van ezen célra.

9. Simon Cowell

Noha a televíziós tehetségkutatókkal kapcsolatos kritikáiról ismert Simon Cowell, valójában nem olyan kemény. 2018-ban egy 4 éves Zac nevű kisfiúnak segített adományokat gyűjteni rákkezelésére. Maga is jelentős összeggel járult hozzá az ügyhöz, és megosztott egy videót, hogy másokat is segítségül hívjon, ami felgyorsította az adományozás összegét.

10. Katy Perry

Az énekes minden turnén igyekszik szocializálódni a rajongókkal, és különböző célokra adakozik. Egy alkalommal meglátogatott egy Grace nevű kis rajongót, aki a fejében lévő daganat miatt nem tudott részt venni régóta várt koncertjére. Amikor ezt Katy megtudta, ő maga ment el a kislány házába, hogy egy délutánt tölthessen vele és családjával. Együtt énekeltek, beszélgettek, fotózkodtak. Ez az az élmény, amire a kislány biztosan sokáig fog emlékezni.

//Cornelius//

Szívfacsaró! Tizenöt éve nem áll szóba az édesapjával Brie Larson

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·