FILMEZZUNK.HU
10 híresség, akik folyton elismerésüket fejezik ki rajongóiknak

10 híresség, akik folyton elismerésüket fejezik ki rajongóiknak

1062

5. Zach Galifianakis

A színész mielőtt még befutott sztár lett volna, egyszer egy mosodában járt, ahol barátságot kötött Mimivel, egy 80 év feletti hajléktalan idős hölggyel. A Másnaposok premierje után Zach Galifianakis nagy hírnévre tett szert. Ekkor úgy döntött, hogy segít régi barátjának, így a színész lakást bérelt Miminek. Emellett Renée Zellweger színésznő segített az új otthon bútorozásában.

6. Shaquille O’Neal

A kosárlabda szupersztár nem fukarkodik azzal, hogy amikor csak lehetséges, megajándékozza rajongóit. “Megpróbálok minden napot értékes pillanattá tenni egy rajongó, különösen egy gyerek számára.” Több útját keresztező idegen kapott ingyen élelmiszert vagy éttermi étkezést. Egyszer Shaquille kerékpárt és robogót adott az utcán játszó gyerekeknek, máskor pedig egy eljegyzési gyűrűt fizetett egy férfinak, akivel egy ékszerüzletben találkozott. Még egy év bérleti díjat is fizetett egy megfizethető otthonra egy bénult gyermek családjának.

7. Emma Watson

Emma Watsonnak van egy szabálya, hogy nem fényképezkedik idegenekkel. Ez azonban nem akadályozza meg abban, hogy kedves és gyengéd legyen rajongóival. Gyakran leül velük beszélgetni, válaszolni a Harry Potterrel kapcsolatos kérdéseikre, és kivételt tesz fotózkodásnál, ha kisgyermekekről van szó. Egyszer egy boltban találkozott egy rajongó édesanyjával, és beleegyezett, hogy videohívásban beszélgessen a kislánnyal. A kislány éppen vizsgára készült, a színésznő pedig még a biztatásával is segítette rajongóját.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · ·