FILMEZZUNK.HU
16 képernyőn megjelenő pár, akik randevúztak vagy összeházasodtak a való életben is

16 képernyőn megjelenő pár, akik randevúztak vagy összeházasodtak a való életben is

1665

5. Goldie Hawn és Kurt Russell

Goldie Hawn és Kurt Russell Hollywood egyik legrégebbi párjának tekinthető, ők egy tökéletes páros. Barátságuk 1966-ban bontakozott ki a The One and Only, Genuine, Original Family Band-ben, majd évekkel később máig is tartó kapcsolattá lobbant újra a láng kettejük között.  Nemrég ünnepelték 39 évnyi együttlétüket. “Ha olyan szerencsés vagy, hogy egy olyan valaki, mint Goldie Hawn, besétál az életedbe és úgy érzi, hogy te is bejössz neki, akkor te egy nagyon szerencsés ember vagy.” – osztotta meg szeretettel gondolatait Russell.

6. Zendaya és Tom Holland

Egy másik páros, akik lekerültek a listáról Zendaya és Tom Holland. Miután a Pókember – Hazatérés című filmben MJ és a címhős a filmben összejöttek, a való életben egy erős barátság alakult ki köztük, amiből végül bimbózó románc lett.

7. Nina Dobrev és Ian Somerhalder

Ki ne felejthetné el a Vámpírnaplók főszereplőit, amikor Nina Dobrev és Ian Somerhalder között csak úgy izzot a levegő a 2010-es években? Dobrev a való életben kissé óckodott a színésszel összejönni, ennek ellenére 3 éves kapcsolatot tudhatnak maguk mögött. “Nem akartam az egyik sztártársammal randevúzni… de néha nem tudod szabályozni, hogy kivel kerülj szorosabb kapcsolatba, és csak azon kapod magad, hogy sokáig küzdhetsz ellene, de nem tudsz” – mondta a színésznő. Mostanra -bár nem így tervezték-  külön váltak útjaik. Ettől függetlenül barátok maradtak. A mai napig lógnak együtt, sőt még dupla randevúkra is járnak.

8. Amanda Seyfried és Dominic Cooper

Sophie és Sky a Mamma Mián túl a való életben is megélték édes és ártatlan szerelmüket. A mostanra már ex pár csaknem 3 évig volt együtt, miután egy fiatal jegyespárt játszottak a sláger musicalben. Bár szakítottak, mégis újból eljátszották szerepüket a második filmben, a  Mamma Mia! Sose hagyjuk abba-ban.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·