FILMEZZUNK.HU
16 képernyőn megjelenő pár, akik randevúztak vagy összeházasodtak a való életben is

16 képernyőn megjelenő pár, akik randevúztak vagy összeházasodtak a való életben is

1667

13. Blake Lively és Ryan Reynolds

Bár Ryan Reynolds nagyon utálta a Zöld Lámpás című filmet, nem tudta teljesen megvetni, mivel a film forgatása közben találkozott élete szerelmével. Blake Lively és Reynolds szerelmeseket játszottak a szuperhős filmben, és egy évvel a megjelenése után titokban össze is házasodtak. Jelenleg 3 lányuk van, és még egy baba van születőben.

14. Rose Leslie és Kit Harington

Bár Ygritte és Jon Snow szerelme a Trónok harcában nem tartott sokáig, Rose Leslie és Kit Harington a való életben is folytatták románcukat, miután együtt szerepeltek a show-ban. Kapcsolatuk a való életben azóta is tart.

15. Mila Kunis és Ashton Kutcher

Jackie és Kelso elrabolták a szívünket és sokat nevettettek minket Azok a 70-es évek című sorozatban. És bár a széria 2006-ban véget ért, Mila Kunis és Ashton Kutcher továbbra is kapcsolatban maradtak, ami végül oda vezetett, hogy 2015-ben össze is házasodtak, ami a mai napig tart. Íme egy szórakoztató tény: Kutcher volt az, akivel Kunis először csókolózott, ami a tévéképernyőn is megjelent. “Annyira ideges és kényelmetlen pillanat volt, mégis egyszerűen rajongtam érte” – osztotta meg.

16. Rachel McAdams és Ryan Gosling

Nicholas Sparks lelkes olvasóinak nagy örömére több adaptációt is a filmvászonra vitt, többek között a Szerelmünk lapjait is, ami hatalmas sikert aratott. Ez valószínűleg annak a tüzes szenvedélynek és drámának volt köszönhető, amelyet Allie és Noah mutatott be a képernyőn. A románcuk akkor is folytatódott, amikor a kamerák nem forogtak. Bár a páros 2007-ben szétment, Gosling édesen emlékezett rá, hogy szerelmi történetük még Allie-nél és Noah-nál is romantikusabb volt.

//Cornelius//

Emlékszel rá? Így néz ki most a Mrs. Doubtfire egykori gyereksztárja

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·