FILMEZZUNK.HU
16 képernyőn megjelenő pár, akik randevúztak vagy összeházasodtak a való életben is

16 képernyőn megjelenő pár, akik randevúztak vagy összeházasodtak a való életben is

1662

9. Natalia Dyer és Charlie Heaton

A szerelem valóban furcsa, hiszen Natalia Dyer és Charlie Heaton a Stranger Things című sci-fi sorozat forgatása közben találtak egymásra. A tinédzsereket, Nancyt és Jonathant játsszák, akik a jóbarátokból később egy párt alkottak a történetben. Ezt egy kulcsfontosságú momentum befolyásolta. “Már a meghallgatáson érezhető volt Charlie Natalia között a vonzalom, és csak úgy szikráztak” – mondta a műsor társalkotója, Matt Duffer.

10. Vanessa Hudgens és Zac Efron

A High School Musical főszereplője, Vanessa Hudgens és Zac Efron valóban “valami új kezdetére” találtak, amikor Gabriela Montezt és Troy Boltont alakították a Disney Channel sikerfilmjében. Ám miután a való életben is összejöttek 4 év kellett ahhoz, hogy a szerelmespár bár jó viszonyban voltak, mégis véget vessenek kapcsolatuknak. Hudgens elismerte, hogy szakításuk részben a távolság miatt volt. “A távkapcsolatok nehezek bármiről is legyen szó. Ha nincs közösen eltöltött időd, az egyszerűen más” – mondta.

11. Courteney Cox és David Arquette

A Sikoly franchise nem lenne teljes Gail Weathers és Dewey helyettes állandó viccelődése és civakodása nélkül, akiket Courteney Cox és David Arquette alakítottak. A páros egy ideig házasságban élt, és született egy lányuk, Coco. Noha elváltak, Cox továbbra is közel érzi szívéhez Arquette-et. “Ő a legjobb barátom a világon” – mondta volt férjéről. Nemrég összejöttek  a film folytatása kapcsán, 25 évvel később.

12. Kristen Stewart és Robert Pattinson

Az Alkonyat a 2000-es évek végén hozzájárult a fiatal felnőtt vámpírregények iránti őrülethez, Edward és Bella pedig egy teljesen új világot teremtett számukra. Sokan követték szerelmi történetüket a könyvekben, a filmekben és a való életben. A társszereplők, Kristen Stewart és Robert Pattinson azonnal érezték a közös vonzalmat, ami 4 csodálatos évig tartott. Miután az utolsó közös filmjük is elkészült, végül szakítottak.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·