FILMEZZUNK.HU
12 tökéletes film arra az esetre, ha egy nehéz napon vagy túl

12 tökéletes film arra az esetre, ha egy nehéz napon vagy túl

60014

4. Taxi (1998)

Ha a rendőrség már tehetetlen, jönnek a bérkocsisok és a pizzások. A taxijával száguldozó Daniel és régi pizzás barátai a német bankrablók nyomába erednek. A segítség persze nem önzetlen: Daniel azért áll Emilien, a zsaru mellé, mert különben gyorshajtás miatt elveszti a munkáját.

12 dolog, amit még biztosan nem hallottál a Taxi című filmről

5. Hirtelen 30 (13 Going On 30, 2004)

Miután a születésnapi bulija csúnya lebőgés volt, Jenna Rink (Jennifer Garner) úgy érzi, a felnőttek élete sokkal jobb. A kislány szeretne elbújni a világ elől, amíg harmincéves nem lesz. Csodás módon kívánsága valóra válik. Jenna már felnőtt nőként ébred, és úgy fest, mindene megvan. Gyönyörű, fiatalos alak, álom munka álomfizetéssel, szexi pasi és szupersztár cimborák. Jobb nem is lehetne, csakhogy Jenna lassan rájön, hogy ő nem erre vágyott. Hiányzik neki gyerekkori barátja, Matt, a srác, aki tönkretette a születésnapi partiját.

Hirtelen 30

6. Brooklyn (2015)

Az 1950-es években a fiatal ír emigráns, Ellisa Lacey (Saorise Ronan) az amerikai álmot kergetve New Yorkba megy. A kínzó honvágya csakhamar enyhülni látszik, amikor beleszeret Eilis-ben (Domhall Gleeson), azonban a helyzete korántsem olyan rózsás, mint arra egy friss szerelem mellett számítani lehetne, ugyanis választania kell két férfi és két ország – az Egyesült Államok vagy Írország – között.

Brooklyn (2015)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·