FILMEZZUNK.HU
12 tökéletes film arra az esetre, ha egy nehéz napon vagy túl

12 tökéletes film arra az esetre, ha egy nehéz napon vagy túl

60011

10. Suite Francaise (2015)

Amikor a második világháborúban a németek bevonulnak Franciaországba, az emberek tömegesen hagyják el Párizst. Egy kis vidéki településen a helyiekhez szállásolják el a német tiszteket. Itt találkozik egymással a férje után híreket váró, és anyósával élő Lucile, és a bekvártélyozott német tiszt, Bruno. A nő akárhogy szeretné ignorálni a férfit, vonzódni kezdenek egymáshoz, s egymásba szeretnek egy olyan korban, amikor mindketten tudják, hogy érzéseik nem diadalmaskodhatnak. Szerelmüket titkolniuk kell, főleg, ha ellentétes oldalon állnak.

Suite Francaise (2015)

11. Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline, 2015)

Miután a 29 éves Adaline felgyógyul egy kis híján halálos balesetből, megmagyarázhatatlan dolgot vesz észre magán: a baleset kortalanná tette, nem öregszik tovább. E titkot igyekszik megtartani magának, s inkább magányosan, visszahúzódóan élni, nehogy lelepleződjön, mígnem találkozik egy férfival, aki örökre megváltoztatja életét.

Adaline varázslatos élete (The Age of Adaline, 2015)

12. Egyszerűen bonyolult (It’s Complicated, 2009)

Jane egy elvált asszony felnőtt gyerekekkel, aki magányosan éli mindennapjait. Jake, az exférj boldog házasságra készül újdonsült barátnőjével, egy nálánál majd 20 évvel fiatalabb nővel. Ám a házasélet másodszorra sem úgy sül el, ahogy azt Jake várta. Kezd rájönni hibája súlyosságára, s amint látja volt nejét az építésszel flörtölni, rettenetes féltékenység ébred benne. Viszonyba csábítja exnejét aki most megtapasztalja “a másik nő” szerepét.

Ő az az olasz férfi, aki teljesen úgy néz ki, mint Dwayne Johnson

(Forrás: Brightside; Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · ·