FILMEZZUNK.HU

12 hiba a Titanic című filmben, amit csak az igazi rajongók vesznek észre

7458

4) Egy másik korszakból származó ember

Egy másik jelmezes baki Cal Hockley (Billy Zane alakításában) karakterénél vehető észre, amikor Rose-sal reggelizik. Valószínűleg rendkívüli féltékenysége miatt emlékszel erre a karakterre. Emiatt utal folyamatosan Jack szegénységére és hangsúlyozza ki szokásos öltözködési módját.

De valami, ami szemet szúr, hogy teljes formális öltönyével, divatos cipőjével nem visel zoknit, amikor ez valójában minden hivatalos öltözet kötelező kelléke. Ez nemcsak a modern hivatalos öltözékre igaz, de még fontosabb volt abban a korban, amikor a film játszódik.

5) Eltűnő nyakláncok

Ismét észrevehetünk egy apró hibát, amely valószínűleg egy figyelemelterelés miatt következett be. Először is, Rose egy nagyon elegáns vacsorán vesz részt édesanyjával. De hirtelen a főszereplőnk, akit nagyon idegesítenek a résztvevők észrevételei, úgy dönt, hogy elhagyja a gálát. A bálteremből kifelé menet jól látható, hogy már nincs a nyakán a nyaklánc, és pillanatok alatt kibontotta a haját.

6) Egyenetlen kameraszögek

Alig néhány jelenettel később Rose nehéz döntést hoz. Szerencsére Jack meggyőzi, hogy gondolja át újra, és ezzel megmenti az életét. De van egy fontos részlet ebben a jelenetben, és ez nagyban függ a kamera szögétől – Rose keze vagy a ruhája uszályát, vagy csak a korlátot tartja.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · ·