FILMEZZUNK.HU

12 hiba a Titanic című filmben, amit csak az igazi rajongók vesznek észre

7456

10) A gravitációt felülbíráló kötelek

Valami igazán érdekes a filmben az, hogy miután a hajó nekimegy a jéghegynek, orrával előre süllyedni kezd. Következésképpen a hajó fara fokozatosan emelkedik.

A gravitáció törvénye szerint azonban minden tárgynak mindig a legerősebb vonzerővel rendelkező test irányába kell esnie, amely ebben az esetben a föld. De a fenti kollázsunk első képén látható, hogy a hajó köteleire mintha nem hatna a gravitáció. Bár később a gyártók figyelmesebbek voltak és kijavították ezt a hibát, mint ahogy a második képen is láthatjuk.

11) Senki nem figyelt az égre

Ha esetleg kíváncsi vagy, hogy ezeket a hibákat rajtunk kívül bárki észrevette-e, van egy meglepetésünk. Neil deGrasse Tyson asztrofizikus számos hibát kommentált a filmben. Például, hogy a gyártók nem vették figyelembe a dátumot, az utazás menetét vagy a csillagok helyzetét, ahogyan azon az éjszakán látták őket. A film Rose-t és Jacket mutatja be egy tiszta, hold nélküli éjszakán; de a szakértő szerint ez nem pontos, ha a filmben lévő hajó állítólag ugyanazon a napon és helyszínen zuhan le, mint az igazi Titanic. A film 3D-s újbóli kiadása kijavította ezt a hibát, amint kiderült.

12) Jack orrán elolvadó jég

Jack és Rose a jéghideg Atlanti-óceán közepén maradnak, ahol mindketten a túlélésért küzdenek, miközben várják a megmentésüket. Ezen jelenetek elején egymást támogatják támogatják egymást, és a hideg miatt Jack orrára ráfagy a víz. De később, amikor Rose megpróbálja felébreszteni, mert segítség érkezett, már megolvadt a jég.

//Mink Olívia//

Az apáca csúf és gonosz démonja a valóságban ILYEN bájos

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · ·