FILMEZZUNK.HU

12 hiba a Titanic című filmben, amit csak az igazi rajongók vesznek észre

7460

7) Takaró újrahasznosítás

Van egy bizonyos elem, amely gyakran észrevétlen marad. Van ez a kockás takaró, amely, ha emlékszünk, a film alatt több kulcsfontosságú jelenetben is megjelenik. Először is Rose használja, miután Jack megmentette. Aztán a film vége felé pontosan ugyanaz a takaró jelenik meg, amellyel Rose-t takarózik, miután kimenekítik a süllyedő hajóról. Természetesen az utóbbi jelenetben a takaró száraz.

Később újra használja, hogy Cal Hockley ne vegye észre. Ezúttal azonban a takaró mintája és színei megváltoztak.

8) A semmiből felbukkanó tárgyak

Biztosan emlékszel arra a jelenetre, amikor Jacket jogtalanul letartóztatják a hajó tisztjei. Rose természetesen, amint rájön, mi történik, a segítségére siet. De amit a producerek nem vettek észre, az volt, hogy abban a helyiségben, ahol együtt voltak, a jelenetek között a semmiből feltűnt egy párna. Valaki vajon úgy döntött, hogy gyorsan szundít egyet?

9) Rekonstruált üveg

Később, amikor megpróbálja kiszabadítani Jacket, Rose végigfut a hajón, és egy számára hasznos tárgyat keres. Végül néhány perc múlva meglátja a fejszét. Az egyik folyosó falán, a vészhelyzeti üvegtábla belsejében található. Érdekes, hogy a biztonsági üveg eltörése után, az üveget varázslatosan rekonstruálják, amint azt a fenti kollázsban láthatjuk.

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · ·