FILMEZZUNK.HU
16 film, amit csak az okos emberek érthetnek

16 film, amit csak az okos emberek érthetnek

80659

12. Fogságban (Prisoners, 2013)

Keller Dover minden szülő rémálmával néz szembe, mikor 6 éves kislánya, Anna, barátnőjével együtt eltűnik. A kétségbeesés óráiban teljesen eluralkodik a családon a pánik. Az egyetlen nyom egy rozzant lakókocsi, amit az utcájukban láttak parkolni. A nyomozást vezető detektív letartóztatja a sofőrt, Alex Jonest, de bizonyítékok hiányában mégis szabadon kell engednie. Az őrjöngő apa tudva, hogy gyermeke élete forog kockán, és a rendőrség egyetlen nyomot követve nem bukkant a kislányokra, úgy dönt, nincs más esélye: kezébe veszi az irányítást, kerüljön bármibe.

Fogságban (Prisoners, 2013)

11. A nagy dobás (The Big Short, 2015)

Amikor négy kívülálló pénzügyi szakember előre látta, amit sem a nagy bankok, sem a média, sem a kormány nem tudott észrevenni: a nagy gazdasági világválság közeledtét, egy merész befektetésre szánják el magukat, amely látszólag szembe megy minden logikával.

A nagy dobás - The big short 2015

10. Eredet (Inception, 2010)

Két ifjú és ambiciózus építész együtt dolgozik, s nem csak kollégák, hanem a legjobb barátok is, ám kapcsolatukra némi árnyék vetül. A vállalatnál kifejlesztettek egy olyan technológiát, amely segítségével be lehet lépni az álmokba, és bizonyos emberek fejéből így információhoz lehet jutni. Amikor Cobb él ezzel a lehetőséggel, a dolgok egyre bonyolultabbakká válnak…

Eredet (Inception, 2010)

9. Kingsman – A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service, 2014)

A veterán tikosügynök (Colin Firth) egy nap felkeresi egy volt barátja fiát, hogy a szárnyai alá vegye. Bár a fiú elsőre nem tűnik alkalmasnak semmilyen különleges feladat elvégzésére, csakhamar az események kellős közepében találja magát.

Kingsman 2 (Kingsman: The Golden Circle)

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·