FILMEZZUNK.HU
16 film, amit csak az okos emberek érthetnek

16 film, amit csak az okos emberek érthetnek

80647

4. Időzavar (Time Lapse, 2014)

Amikor eltűnik a szomszéduk, három jóbarát felfedez a lakásában egy titokzatos gépet, amely képeket tud számukra mutatni a 24 órával később történtekről, azaz a jövőből. Úgy gondolják, ha megpróbálják megváltoztatni azt, ami a képre kerül, akkor azzal önmaguk épségét veszélyeztetik, így kényszeresen próbálnak megfelelni a képen látottaknak. Először csupán személyes haszonszerzésre használják az újonnan támadt lehetőséget, de aztán a dolgok életveszélyesen bonyolulttá válnak.

Időzavar (Time Lapse, 2014)

3. Csúcshatás (Limitless, 2011)

Eddie Morran válságban lévő író. Új könyve nem hozta meg számára a várt sikert. Egy napon új gyógyszer kerül a kezébe, amelyet egy barátja hoz neki. A tabletta elfogyasztása után Eddie agykapacitása megnő, és szinte mindent képes megtanulni, megoldani. Arra azonban nem gondol, hogy a tesztelés előtt álló gyógyszernek mellékhatásai is lehetnek, különösen, ha hosszútávon fogyasztja.

Csúcshatás (Limitless, 2011)

2. Inferno (2016)

Robert Langdon egy olasz kórházban érkezik, s amnéziával küzd. A fiatal orvos, Sienna Brooks segítségére siet, hogy együtt megpróbálják rekonstruálni a férfi korábbi életét, visszanyerni emlékezetét. Közben egy globális európai járvány terjedését is meg kell akadályozni…

Inferno (2016) - Előzetes

1. A könyvelő (The Accountant, 2016)

Christian Wolff (Ben Affleck) egy matekzseni, akinek több érzéke van a számokhoz, mint az emberekhez. Egy kisvárosi irodista álcája mögött szabadúszó könyvelőként dolgozik a világ legveszélyesebb bűnszervezeteinek. Miközben Ray King nyomozó (J.K. Simmons) megpróbál a titokzatos férfi nyomára bukkanni, Christian elvállal egy legális munkát egy robotikai cégnek, melynek könyvelésében a fiatal számviteli ügyintéző (Anna Kendrick) súlyos ellentmondásokat talál.

A könyvelő (2016) kritika - Egy autista szuperhős története

Sírunk a nevetéstől! Így néznének ki a Marvel szuperhősei nőként

(Történetek forrása ITT és ITT)

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·