FILMEZZUNK.HU
A 15 legjobb film az utazásról, ha körbe akarnád utazni a világot anélkül, hogy elhagynád az otthonod!

A 15 legjobb film az utazásról, ha körbe akarnád utazni a világot anélkül, hogy elhagynád az otthonod!

6546

5. Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love, 2010)

Elizabeth szerelemből ment férjhez, és nagyon vágyik a gyermekáldásra. Azalatt, míg próbál teherbe esni, rájön, élete más irányt kell vegyen. Fájdalmas és nehéz válását követően világ körüli utazásra indul.

Ízek, imák, szerelmek (Eat, Pray, Love, 2010)

6. Utazás Darjeelingbe (Darjeeling Limited, 2007)

Francis, Peter és Jack testvérek, akik apjuk halála után indiai barangolásra indulnak, hogy kiderítsék, miért romlott meg egykori szoros kapcsolatuk, és többnyire a Darjeeling Ltd. nevű vonaton próbálják helyreállítani az egymás közt elveszett harmóniát.

Utazás Darjeelingbe (Darjeeling Limited, 2007)

7. Elveszett jelentés (Lost in Translation, 2003)

A tokiói szálloda hangulatos bárjában Bob és Charlotte egymásba botlik egy álmatag éjszakán. A korosodó filmsztár és a zaklatott fiatal nő között néhány rendhagyó kiruccanás során izgalmas, örök életre szóló barátság, s szinte maguknak sem merik bevallani: szerelem szövődik.

Elveszett jelentés (Lost in Translation, 2003)

8. A part (The Beach, 2000)

Richard (Leonardo DiCaprio) 25 éves, egyedülálló, és valamit keres. Nem tudja pontosan, hogy mit, de abban biztos, hogy saját környezetében, a számítók és karrieristák társadalmában nem találja meg. Az egyetem és a munkába állás közötti utolsó pillanatban fogja a hátizsákját, felszáll az első repülőgépre, amely Thaiföldre, álmai és kábítószeres vágyai földjére repíti őt. A Vietnam-filmek csodálója ostoba módon megtalálja azt, amit keres. Pontosabban az találja meg őt.

A part /The Beach, 2000/

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · ·