FILMEZZUNK.HU
20 legjobb film a szerelemről, amit feltétlen látnod kell

20 legjobb film a szerelemről, amit feltétlen látnod kell

422

8. A nagy Gatsby (The Great Gatsby, 2013)

New York 1922-ben hihetetlen fejlődésnek indult. A gazdag, titokzatos és jóképű Jay Gatsby a fényűző partijaival a társaság középpontja. A nők imádják, a férfiak irigykedve néznek rá. Ám főhősünk szörnyű titkokat rejteget, amely mindent megváltoztathat az életében.

Leonardo Dicaprio - A nagy Gatsby /Great Gatsby, 2013/

7. Igazából szerelem (Love Actually, 2003)

A történet helyszínét London városa adja, amit inkább szomorkás időjárásáról, mintsem romantikus hangulatáról szoktak ismerni. Itt él és esik szerelembe többek között a nőtlen miniszterelnök, egy árva kisfiú, a kivénhedt rocksztár, és egy kiábrándult író. Az élet nem habostorta, valakinek összejön, valakinek nem, és valaki pont ezért érezheti magát szerencsésnek, vagy éppen szerencsétlennek, hogy eltalálta Ámor nyila. A szövevényes szerelmi szálak összegubancolódásához és kibontakozásához tökéletes alaphangulatot ad a karácsony előtti elvarázsolt világ. A végkifejlet boldogsággal teli, vagy izgalmasan bonyodalmas, esetleg keserédes, de mindenesetre sosem unalmas.

Igazából szerelem /Love Actually, 2003/

6. P.S. I Love You (2007)

Holly (Hilary Swank) és Gerry (Gerard Butler) csodálatos házasságban élnek, de a férfi egy betegség következtében meghal. Holly teljesen összetörik, nem akar tovább élni. Gerry még halála előtt gondolt felesége jövőjére, és hamarosan elkezdenek érkezni azok az üzenetek, amelyeket előre felvett. Az elsőt a lány harmincadik születésnapján kapja, melyben Gerry megkéri, hogy mozduljon ki otthonról. A gyászoló özvegy az üzeneteken keresztül szép lassan visszatalál az élethez.

P.S. I Love You (2007)

5. Ház a tónál (The Lake House, 2006)

A szerelem nem ismer határokat, nem csak térben, de időben sem. Kate (Sandra Bullock) és Alex (Keanu Reeves) a tóparti ház postaládáján keresztül két évnyi távolságból folytat egymással levelezést. A szokatlan kapcsolat mindkettőjük életét örökre átformálja.

Ház a tónál, 2006

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·