FILMEZZUNK.HU
20 legjobb film a szerelemről, amit feltétlen látnod kell

20 legjobb film a szerelemről, amit feltétlen látnod kell

418

4. Ha eljön Joe Black (Meet Joe Black, 1998)

A halál felkeresi a gazdag embert. De a halál most az egyszer nem veszi olyan komolyan a feladatát, egy kicsit vakációzna. A gazdag ember hálából körbevezeti az életben. A halálnak tetszik a mogyoróvaj meg a gazdag ember szép leánya. Ez aztán sok bonyodalmat szül, de azért a végén majdnem minden jó lesz, s durrognak a petárdák.

Ha eljön Joe Black (Meet Joe Black, 1998)

3. A szerelem hullámhosszán (Sleepless in Seattle, 1993)

Sam (Tom Hanks) felesége halála óta egyedül neveli fiát. Bár mindent megtesz, hogy a kisgyerek semmiben se szenvedjen hiányt, nem tud szabadulni az egyedüllét érzésétől. Karácsony este kisfia betelefonál az egyik rádióműsorba, hogy a rádióhallgatóktól kérjen segítséget apja számára. Annie (Meg Ryan), aki lelkes hallgatója a rádióműsornak, meghallja az adást, amiben Sam beszél magáról, és úgy érzi, meg kell ismernie az idegent.

A szerelem hullámhosszán (Sleepless in Seattle, 1993)

2. Sztárom a párom (Notting Hill, 1999)

William London festői részén könyvkereskedőként dolgozik. Csendesen éli az elvált, csalódott férfi életét, míg a világhírnév be nem toppan ajtaján. Anna Scott híres amerikai színésznő nem csak a filmvásznon csodás. William el sem hiszi szerencséjét, mikor másodszor is véletlenül összetalálkoznak. Ezt már nem szabad annyiban hagyni! Lassan, romantikusan ismerik meg egymás valódi életét, amely igen szokatlan mindkét fél számára. Annát mindenhova kíséri a szenzációhajhász újságírók hada. A jó hír nem maradhat titokban. A színésznő amerikai barátja is hamarosan feltűnik a színen, korántsem barátságos szándékkal…

Sztárom a párom (Notting Hill, 1999)

1. Angyalok városa (City of Angels, 1998)

Seth (Nicolas Cage) egy angyal, aki a holtak lelkét vezeti az öröklétbe. Még soha nem tapasztalta a halandó létet, nem tapintott és nem ízlelt még korábban. Az egyik kórházban egy napon megpillantja Dr. Maggie Rice-t (Meg Ryan), az ügyes és szépséges sebésznőt. Seth-nek hatalmában áll megmutatkozni Maggie előtt, de a lány túl misztikusnak találja a nem hétköznapi találkozást. Seth összeismerkedik az egyik pácienssel, Nathaniel Messingerrel (Dennis Franz), aki azt állítja, hogy egykor ő is angyal volt, de saját akaratából alászállott, és a halandók életét választotta. Seth nagy döntésre szánja rá magát, de a dolgok nem éppen úgy alakulnak, ahogy tervezte.

Angyalok városa (City of Angels, 1998)

Felismeri? Ő volt a Becstelen brigantyk bosszúálló csúcsbombázója

Van Neked is kedvenc filmed a szerelemről? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentbe, hogy bővíthessük listánkat!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//bluegirl//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·