FILMEZZUNK.HU
20 legjobb film a szerelemről, amit feltétlen látnod kell

20 legjobb film a szerelemről, amit feltétlen látnod kell

421

16. Szerelmünk lapjai (The Notebook, 2004)

Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) első látásra megkedvelték egymást, és a kezdeti rokonszenvből szerelem alakult ki. Noah csóró munkásgyerek, Allie gazdag felsőosztálybeli értelmiségi lány. Szerelmüket Allie szülei nem nézik jó szemmel, anyja szerint ugyanis a lány sokkal jobbat érdemel, és mindent elkövet, hogy szétválassza őket. Évekkel később Allie és Noah ismét összetalálkozik, és szenvedélyük is fellángol. Allie-nek döntenie kell, hogy kinek vagy minek akar megfelelni. De vajon miért olyan különleges ez a történet, és miért kell ezt minden nap elmondani?

12 érdekesség, amit nem hittél volna a Szerelmünk lapjai című filmről - Ryan Gosling

15. Titanic (1997)

A történelem leghíresebb tengeri katasztrófája volt a Titanic óceánjáró 1912. április 15-i jéghegynek ütközése. Egy tizenhét éves lány és egy fiatalember szerelmi kapcsolatának szemszögéből élhetjük át a tragédiát. A zárt, angliká- nus világban élő fiatal hölgy szemét az élet igazi dolgaira a nehéz sorsú fiú hívja fel. Szerelmük beteljesülésébe azonban nem csak a jéghegyek szólnak bele…

A legismertebb színész párosok jelenkori filmtörténetünkben

14. A makrancos pasas (Il bisbetico domato, 1980)

Elia elszigetelve él Rovinj közelében Voghera-ban. Nem szereti a várost, viszont szereti a társaságot. Zavarja, ha nőket lát és ha felborul a vidéki béke. Csak a gazdasszonya Mámi, aki megtűrt személy a házában. Ám egy napon a szép Lisa autója elromlik a farm mellett, aki később összefut Eliával. A nő hamar beleszeret a nőgyűlölő pasasba.

A makrancos pasas (Il bisbetico domato, 1980)

13. Tűzbiztos házasság (Fireproof, 2008)

Caleb és Catherine két éve házasodtak össze. Az egykor boldog párt azonban mára reménytelenül eltávolították egymástól a karrierrel, a házimunkával és az anyagiakkal kapcsolatos viták. Miközben arra készülnek, hogy elindítják a válási procedúrát, az apja arra kéri Calebet, tegyen még egy utolsó próbát a házassága megmentésére. A “The Love Dare”-program valójában negyven napos kísérlet a párkapcsolat rendezésére. Caleb rááll erre, ám megkeseredett felesége elutasítja ezt a lehetőséget. A férfi kétségek közt vergődik: hogyan várható el tőle, hogy olyan valakit szeressen, aki esélyt sem ad erre.

Tűzbiztos házasság /Fireproof, 2008/

Oldalak: 1 2 3 4 5


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·