FILMEZZUNK.HU
A legjobb kalózos filmek

A 10 legjobb kalózos film, amit vétek lenne kihagyni

45078

3. Kincsvadászok (The Goonies, 1985)

Egy amerikai kisvárosban élő gyerekek, Mikey és Brand családját a kilakoltatás fenyegeti. Az utolsó közös napokban elhatározzák, hogy pénzt szereznek. Ehhez a félszemű kalóz, Willie  kincsestérképét hívják segítségül. A gyerekek elindulnak a kincs felkutatására, de szerencsétlenségükre nyomukba ered a Fratelli klán is, akik szintén maguknak akarják a zsákmányt.

Kincsvadászok (The Goonies, 1985)

2. Phillips kapitány (Captain Phillips, 2013)

Az USA Tengerészeti Hivatala egy közleményben szólítja fel az amerikai hajókat, hogy 1100 kilométeres körzetben kerüljék el Szomália partjait, ahol veszélyes kalózok garázdálkodnak. Csak egy nap telik el, és a kalózok megtámadják a Maersk Alabama névre hallgató segélyszállító hajót. Hosszú harc után a legénység végül a gépházban húzódik meg, csak a kapitány, Richard Phillips tartja a frontot. Más megoldást nem látva Phillips, hogy elengedjék legénységét, jelentkezik túsznak.

Phillips kapitány (Captain Phillips, 2013)

1. A Karib-tenger kalózai-franchise (Pirates of the Caribbean-franchise, 2003-2006-2007-2011-2017)

A jólelkű kovácsfiú, Will Turner (Orlando Bloom) elvei ellenére szövetkezik a Jack Sparrow (Johnny Depp) vezette kalózokkal, hogy megmentse gyermekkori szerelmét, Elizabeth Swant (Keira Knightley) a rettegett Barbossa kapitány  (Geoffrey Rush) elátkozott kalózhajójáról. A kovácsinasból lett tengerész génjeiben benne van a kalózkodás és kaland, azonban újdonsült barátjának nem csupán a lány visszaszerzésén jár az esze, hanem hajóját, a Fekete Gyöngyöt is meg akarja kaparintani, veszélybe sodorva ezzel a küldetést.

A Karib-tenger kalózai - Franchise (Pirates of the Caribbean, 2003-2017)

Így él ma A farm, ahol élünk szimpatikus gyerekszereplője, a cserfes Laura Ingalls

Szerintetek melyik a legjobb kalózos film? Ki a kedvenc kalózod? Melyik kalózfilm/kalózfilmek maradtak le a listáról? Válaszaitokat várjuk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Kalózos filmek történeteink forrása)

//batigoool//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·