FILMEZZUNK.HU
A legrosszabb folytatásfilmek

10 folytatásfilm, amit óriási hiba volt elkészíteni

44893

6. Blair Witch – Ideglelés 2. (Book of Shadows: Blair Witch 2, 2000)

Az Ideglelés című horror második részében Jeff Donovan túravezetőként dolgozik Burkettsville-ben és a két évvel ezelőtti boszorkány-gyilkosság helyszínére kalauzol négy fiatalt. Egyikük igazi boszorkány, a másik egy horror-rock rajongó, míg ketten tudósok – a témából írják disszertációjukat. Mivel az erdei túra során bajba kerülnek, kénytelenek egy nyolcszoros gyermekgyilkos házában tölteni az éjszakát. Reggel különös sebhelyekre lesznek figyelmesek a testükön…

Blair Witch - Ideglelés 2. (Book of Shadows: Blair Witch 2, 2000)

5. Blues Brothers 2000 (1998)

18 év telt el azóta, hogy a Blues Brothers, Jake és Elwood bevonult a popkultúrába. Elwood most szabadult a börtönből és azt tapasztalja, hogy sok minden megváltozott, míg ő odabent hűsölt. Társa, Jake halott, zenekara régen feloszlott, s az árvaházat, ahol nevelkedett, lerombolták. Sőt, az az ember, aki Jake-nek és Elwoodnak apja helyett apja volt – Curtis, az árvaházi felügyelő – szintén jobblétre szenderült azóta. Így Elwood egyetlen élő rokonfélesége Curtis törvénytelen gyermeke, Cabel. Egy kínosan pedáns zsaru, aki nem akar tudomást venni a családi kötelékekről, ellenben meg van győződve arról, hogy Elwood rosszban sántikál. Elwood egykori tanárától remélne útmutatást, ám Mary Stigmata nővér ehelyett rásózza Bustert, a 10 éves árvát. Elwood nekivág új küldetésének, hogy összehozza a régi bandát, részt vegyen a Bandák Csatájában Louisiana-ban, s a megátalkodott Bustert jó útra térítse.

Blues Brothers 2000 (1998)

4. Vissza a jelenbe 2. (Hot Tub Time Machine 2, 2015)

Miután Lou-t lelövi egy ismeretlen támadó, Jacob és Nick újra beüzemelik különleges időgépüket, hogy megmentsék barátjukat.

Vissza a jelenbe 2. (Hot Tub Time Machine 2, 2015)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·