FILMEZZUNK.HU
10 zseniális folytatásfilm, ami megérte a pénzét

10 zseniális folytatásfilm, ami megérte a pénzét

22115

3. A Birodalom visszavág (Star Wars: Episode V – The Empire Strikes Back, 1980)

Az egyik utolsó felkelő támaszpont hófödte lankáit birodalmi lépegetők lepik el. Leiának, Han Solónak, és Chewbaccának menekülőre kell fognia, a nagy sietségben azonban kénytelenek elfogadni Lando Calrissian segítségét, de csapdába esnek. Miközben őket elfogják, Luke a Dagobah rendszerben az utolsó Jedi mestert, Yodát keresi.

A Birodalom visszavág (Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back, 1980)

2. Keresztapa 2. (The Godfather: Part II, 1974)

A Corleone család iráynítása Michael Corleone kezébe kerül, édesapja, Vito Corleone halála után. Michael újszerűen közelíti meg a maffia tevékenységét, igyekszik legalízálni bizonyos működési területeket, a szerencsejátékipar helyett inkább a banki szektor és a tőzsde világa felé iygekszik elkalauzolnia a családot felhasználva erre összeklöttetéseit. A film során fényderül arra is, mi alapozta meg egykor a Corleone család hírnevét.

Keresztapa 2. (The Godfather: Part II, 1974)

1. A Sötét Lovag (Batman: The Dark Knight, 2008)

Batman (Christian Bale) minden erejével igyekszik megtisztítani Gotham Cityt a bűnözőktől. Ebben a város rendőrfelügyelője (Gary Oldman), és újonnan kinevezett ügyésze (Aaron Eckhart) is segítségére van. Közös akciójukat eleinte siker koronázza, de megjelenik egy új, mindenkinél ravaszabb és veszélyesebb bűnöző, Jokernek (Heath Ledger), aki féktelen ámokfutásba kezd. Ezt követően az egész városon a rettegés és a káosz lesz úrrá.

Batman - A Sötét lovag (Batman: The Dark Knight, 2008)

Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki ma Daniel, a Taxi-filmek menő taxisofőrje

Szerinted melyek a legjobb folytatásfilmek? Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Történetek forrása: Mafab)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·