FILMEZZUNK.HU
Michael J. Fox legjobb filmjei

Minden idők 8 legjobb Michael J. Fox filmje

17674

4. Törjön ki a frász! (The Frighteners, 1996)

Frank Bannister (Michael J. Fox) kisstílű szélhámos, aki az emberek félelmét kihasználva akar meggazdagodni. Partnerei tökéletesek ehhez a munkához: olcsón dolgoznak, szolgálatkészek és halottak! A három csirkefogó kísértet segítségével Frank, mint szellemirtó jól megszedi magát. A kisvárosban azonban mások is kísértenek, s fõhõsünk hamar megbánja, hogy elkezdte kibogozni egy természetfeletti bűntény szálait…

Törjön ki a frász! (The Frighteners, 1996)

3. A pénz boldogít (Greedy, 1994)

A család türelmetlenül várja az idős milliomos nagybácsi halálát. Hogy ki ne csússzon kezükből a hőn áhított örökség, elhívják a távoli városban lakó, kedvenc unokáját, a profi tekejátékos Danielt. A bácsi öreg ugyan, de nem ostoba, átlát nyájaskodó rokonainak praktikáin. Bosszantásukra csinos ápolónőt fogad fel – aki szívesen kezelésbe venné páciensének bankszámláját is.

A pénz boldogít (Greedy, 1994)

2. Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő (The Hard Way, 1991)

A hollywoodi szórakoztató filmek sztárja, Nick Lang (Michael J. Fox) most egy kőkemény zsaru szerepének eljátszására készül. Úgy érzi, némi előtanulmányra van szüksége, ezért Moss (James Woods) nyomozó mellé szegődik. A nyomozás során rendre keresztülhúzza a nyomozó számításait. Amikor pedig a lakásába is beköltözik, Moss úgy érzi, elege van mindenből.

Jobb ma egy zsaru, mint holnap kettő (The Hard Way, 1991)

1. Vissza a jövőbe-trilógia (Back To The Future-trilogy, 1985-1990)

Dr. Emmett Brown (Christopher Lloyd) feltalálónak végre sikerült az időgépet megszerkesztenie. Ezen a masinán utazik vissza a középiskolás Marty McFly (Michael J. Fox) 1985-ből 1955-be. Találkozik két tizenévessel, Lorraine Baines-szel és George McFlyjal, akik az utóbb az ő szülei lesznek. Lorraine azonban inkább érdeklődik Marty, mint a naiv George iránt! Marty mindent megtesz, hogy leendő szüleit összeboronálja. Másik gondja: hogyan juthat vissza a jelenbe?

Vissza a jövőbe (Back To The Future, 1985)

Kizárt, hogy ráismersz! Így néz ki ma Daniel, a Taxi-filmek menő taxisofőrje

Toplistánk kizárólag saját véleményen alapszik! Kihagytuk kedvenc filmedet a szülinapos színésztől? Kérünk írd meg hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked mely Michael J. Fox produkció nyerte el legjobban a tetszésedet!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Mentés

Oldalak: 1 2


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·