FILMEZZUNK.HU
Nicole Kidman legjobb filmjei

10 legjobb Nicole Kidman film, amit mindenképpen látni kell

38392

3. Az órák (The Hours, 2002)

Az egyetlen nap alatt játszódó filmben három különböző időben élet nő életét ismerhetjük meg, ám sorsuk összefonódik… 1923-ban Virginia Woolf (Nicole Kidman), angol írónő nekikezd első regényének, a Mrs. Dalloway-nek. 1951-ben Laura (Julianne Moore), a problémákkal küzdő terhes feleség bulit szeretne rendezni a férjének, ám a készülődés közben megtalálja Virginia Woolf regényét, és olvasni kezdi. 2001-ben Clarissa (Meryl Streep), egy kiadónál dolgozó leszbikus nő ünnepséget szeretne rendezi barátjának, aki AIDS-ben szenved. Mindhármukat hasonló problémák foglalkoztatják: hogyan érhetik el a boldogságot.

Az órák (The Hours, 2002)

2. Oroszlán (Lion, 2016)

Egy ötéves kisfiú elveszik Calcutta utcáin, vagy ezer kilométerre az otthonától. Sokféle megpróbáltatást túlél, míg sorsa jobbra fordul: örökbe fogadja egy pár Ausztráliában. 25 évvel később, immáron felnőttként, útra kel, hogy megtalálja elveszett családját.

Oroszlán (Lion, 2017) – Kritika

1. Moulin Rouge (Moulin Rouge!, 2001)

Párizs, a századfordulón. Christian (Ewan McGregor) ragyogóan tehetséges, fiatal író, aki apja akarata ellenére Toulouse-Lautrec bohém körében tölti napjait. A festő vezeti be a Montmartre művésztársaságába, nem utolsó sorban pedig a mulatók csillogóan dekadens, féktelen világába, ahol szinte minden elképzelhető – kivéve az őszinte szerelmet. Christian azonban őrülten beleszeret Párizs leghírhedtebb mulatójának legünnepeltebb csillagába. Satine (Nicole Kidman) a város leghíresebb kurtizánja, s a kánkán nevű, botrányos táncáról ismert Moulin Rouge színpadán lép fel. Amikor Christian megjelenik az életében, választania kell a fiatalember szerelmes rajongása és egy másik férfi megszállott szenvedélye között…

Moulin Rouge (Moulin Rouge!, 2001)

Emlékszel Chris Farley-ra a Beverly Hills-i nindzsából? Sajnos tragikus véget ért az élete

Neked melyik a kedvenc Nicole Kidman filmed? Oszd meg velünk kommentben vagy hozzászólásban a Facebook oldalunkon! A filmek sorrendje kizárólag saját véleményen alapszik.

(Történetek forrása ITT és ITT; Érdekességek forrása)

//spencer//

Mentés

Mentés

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·