FILMEZZUNK.HU
Nicole Kidman legjobb filmjei

10 legjobb Nicole Kidman film, amit mindenképpen látni kell

38395

6. Dogville – A menedék (Dogville, 2003)

Grace (Nicole Kidman), a gyönyörű nő üldözői elől menekül, amikor egy elszigetelt kisvárosba ér, amit Dogville néven ismernek, már akik ismerik egyáltalán. A városka a Sziklás-hegységben található egy út végén, amely egy ezüstbányához vezet. A városban lakók közül Tom (Philip Baker Hall) áll ki a legjobban a nő mellett, úgy érzi, hogy a lány is közéjük tartozik. Tom elrejti a lányt a bányába, majd félrevezeti az üldözőket. A városiak úgy döntenek, hogy a jövevény két hétig maradhat Dogville-ben.

Dogville - A menedék (Dogville, 2003)

5. Hideghegy (Cold Mountain, 2003)

Az amerikai polgárháború zavaros évei alatt két szerelmes keresi a boldogságot. Ada és Inman még azelőtt örök hűséget fogadtak volna egymásnak, hogy a férfit magába szippantotta a hadi gépezet, és megjárta a poklot. A véres csaták után a katona szökevényként bujkálva igyekszik visszajutni szerelméhez a Hideghegyre, aki maga is elszántan küzd a magánnyal abban bízva, hogy előbb vagy utóbb viszontláthatja Inmant.

Hideghegy (Cold Mountain, 2003)

4. Ausztrália (Australia, 2008)

A második világháború kezdetén Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman), a brit nemes Ausztráliába utazik, hogy találkozzon férjével, Maitland Ashley-vel. A férfi marhatenyésztője érkezik a nő elé, akit mindenki csak úgy ismer, a Hajcsár (Hugh Jackman). Amikor Darwin városába érnek, a nőnek szembesülnie kell a szomorú hírrel, miszerint a férjét meggyilkolták, valaki pedig lopja a marhákat. Sarah megbízható embereket gyűjt maga köré, hogy keresztülvágjanak Ausztrália földjén a marhákkal.

Ausztrália (Australia, 2008)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·