FILMEZZUNK.HU

10 színész, akik népszerű szuperhősöket játszhattak volna, de végül a rosszfiú kategóriában kötöttek ki

1000

3. Arnold Schwarzenegger: Superman/Mr. Fagy

10 színész, akik népszerű szuperhősöket játszhattak volna, de végül a rosszfiú kategóriában kötöttek ki

Arnold Schwarzenegger feltörekvő csillag volt az első Superman- film gyártása idején. Abban az időben Schwarzeneggernek még hosszú utat kellett megtennie, hogy akciófilm ikonná váljon. De ami tagadhatatlan, az az, hogy ő Mr. Olympia testalkattal rendelkezett, ami Hollywoodnak elengedhetetlen volt egy ilyen szuperhős testéhez. Bár külseje teljesen megfelelt az elvárásoknak, de sajnos míg Schwarzenegger keményen lobbizott egy másik szerep, az Acélember elnyerésére, végül túl nagy akadálynak bizonyult ezen szerep megszerzése. Mire Batman egy évtizeddel később debütált a nagy képernyőn, Schwarzenegger már elég nagy név volt a filmiparban ahhoz, hogy szerepeket kínáljanak neki. Ironikus módon az 1997-es Batman és Robin-ban a színész már a szupergonosz Mr. Fagy szerepére hajtott, ahol végül egyetlen jelenetben sem mutathatták be szuperhős testfelépítését.

2. Colin Farrell: Batman/A pingvin

16 színész, akiknél annyira jól sikerült a smink, hogy kétszer is meg kellett néznünk, hogy valóban őt látjuk-e

A Batman és Robin kritikái és kudarca után a stúdió kereste a módot a franchise újraindítására a DC Comics karaktereinek új megjelenésével. Az egyik legérdekesebb projekt akkoriban egy Superman/Batman crossover film volt, amelyet Colin Farrell alakításával terveztek, és Jude Law Superman szerepét dolgozta volna fel. A projekt végül befulladt, így Christopher Nolan elkészítette a Batman: Kezdődik!-et. Farrell két évtizeddel később jött vissza a franchise-ba. Farrell A sötét lovag eljátszása helyett az egyik leghíresebb ellenséget, Oswald Cobblepot-t, a Pingvint játszotta el a Batman-ben, Matt Reeves rendkívüli újragondolásában.

1. Tom Hiddleston: Thor/Loki

Ezért küldte Thanos a Földre Lokit az első Bosszúállókban

A legtöbb szuperhős szerep eléréséhez a színészeknek elképesztő fizikai kondícióig kell eljutniuk. De egy olyan karakternek, mint Thor, egészen más szintű odaadásra van szüksége. Chris Hemsworth az a fajta srác, aki kemény izmainak és magasságának köszönhetően már jelmez nélkül is képes Thor mércéjét megütni. De nem Hemsworth volt az első választás, aki Thort alakította volna. Chris valójában megbukott a szerep első meghallgatásán. Mindeközben Tom Hiddleston is felkészült Thor szerepére, és a színész még látványos izomzatra is gyúrt a meghallgatásig a szerep elnyerése érdekében. De aztán Hemsworth kapott egy második esélyt a meghallgatásra Thor szerepére, és akkor mindenki megbizonyosodott arról, hogy bizony ő a tökéletes választás a karakter megformálására. Hiddleston jutalma pedig – hogy mennyi erőfeszítést feccölt a szerep elnyerésébe – az volt, hogy megkapta Thor gonosz mostohatestvére és az MCU főgonoszának szerepét, Loki-t.

//Cornelius//

Arnold Schwarzenegger elárulta, hogy melyik filmjét tartja a legborzasztóbbnak

(Via Movieweb.com)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·