FILMEZZUNK.HU
A 10 legjobb film Geoffrey Rush-tól, amit látni kell

A 10 legjobb film Geoffrey Rush-tól, amit látni kell

10158

6. Úszóbajnok (Swimming Upstream, 2003)

A Fingleton család az ausztráliai Brisbane-ben lakik. A zűrös életet élő famíliában a legkisebb fiú, Tony helyzete a legnehezebb. Bármennyire is szeretne ugyanis megfelelni az apja elvárásainak, nem kap semmi szeretetet. Az apja szerint sohasem fog felérni a bátyjaihoz. Tony sajátos módon próbálja kivívni a szülő elismerését. Amikor kiderül, hogy tehetsége van az úszáshoz, hatalmas akaraterővel, töretlen elszántsággal küzd azért, hogy világklasszis sportoló legyen belőle. A film Tony Fingleton igaz történetét meséli el.

Úszóbajnok (Swimming Upstream, 2003)

5. A könyvtolvaj (The Book Thief, 2013)

Mikor a bátor, fantáziadús lány (Sophie Nélisse) német nevelőszüleinél megtanul olvasni, egy új világ tárul fel előtte. Végre van hova elmenekülnie a második világháború borzalmai elől, amelyek nap mint nap körülveszik őt. A család által bújtatott zsidó kamasz fiú (Ben Schnetzer) barátságát megszerezve együtt indulnak kalandokra a szavak világába.

A könyvtolvaj (The Book Thief, 2013)

4. Peter Sellers élete és halála (The Life and Death of Peter Sellers, 2004)

Peter Sellers élete és halála (The Life and Death of Peter Sellers) című 2004-es tévéfilmet Stephen Hopkins rendezte, a forgatókönyvet Roger Lewis Peter Sellers élete és halála című könyve alapján Christopher Markus és Stephen McFeely írta. Peter Sellers egykori komikust Geoffrey Rush alakítja. A tévéfilmet az HBO készítette.

Peter Sellers élete és halála (The Life and Death of Peter Sellers, 2004)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · ·