FILMEZZUNK.HU
10 szívhez szóló idézet a feledhetetlen pofonosztótól, Bud Spencertől

10 szívhez szóló idézet a feledhetetlen pofonosztótól, Bud Spencertől

51131

Bud Spencer idézetek

Az angyalok is esznek babot, avagy Fél lábbal a Paradicsomban! Ha megkérdeznék a Föld lakosságát, hogy ki az a sportoló, aki az olaszok közül elsőként úszta le egy perc alatt a 100 méteres gyorsúszást, kevesen tudnák, hogy Carlo Pedersoli. Ám ha megkérdeznék ugyanazokat az embereket, hogy melyik színésztől származnak ezek az idézetek: – “Rablótámadás kezeket fel!” – “Én meg sirályul tudok…” – “- Mi ez, hagymás bab?Nem krumplis hal!” – “A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!” talán mindenki tudná, hogy Bud Spencer a helyes válasz! A sikeres sportoló, a nagyszerű színész, a szerető férj és szülő, ahogy mi ismertük. De hogy ő milyen tanácsot és bölcsességet hagyott ránk, az most kiderül!

10 szívhez szóló idézet a feledhetetlen pofonosztótól, Bud Spencertől

10. “Mindenki legyen büszke a származására és ne tagadja meg gyökereit. Nápoly nem csupán földrajzi helység; nápolyinak lenni lelkiállapot.”

9. “A filmes munkát a házassághoz tudnám hasonlítani, ha már egyszer belefogtál, folyamatosan tenned kell érte, hogy működjön – néha meg egyszerűen csak ki kell bírnod. Számos dolog van, amin nem sokat törtem a fejem, az egyik ilyen a házasságom. És amikor ma látom, hogy a szerelmünk immár 52 évet vészelt át, akkor arra a következtetésre jutok, hogy ez valószínűleg nem is olyan nagy baj.”

Bud Spencer 56 éve házas

8. “A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem hogy megtudd, milyen ember vagy!”

7. “Aki barátot talál, kincset talál”(Kincs, ami nincs) – Ezért is büszkélkedtem korábban azzal, hogy a film világának egyetlen olyan párosa vagyunk, akik még soha nem veszekedtek egymással! Bud Spencer és Terence Hill életre szóló barátok, jóban, rosszban. Carlo Pedersoli és Mario Girotti viszont olyan barátok, akik ugyanazokban értékekben hisznek, sok a közös tapasztalatuk, ám ahogy véget ér a forgatás, mindegyikük hazamegy a családjához és éli a saját életét. Sohasem követtük el azt a hibát, hogy rátelepszünk a másik életére. A barátság nemtől független szeretet, és az a szeretet, ami börtönné válik, tönkreteszi a barátságot.”

Bud Spencer és Terence Hill

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · ·