FILMEZZUNK.HU
10 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Jared Padaleckiről

10 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Jared Padaleckiről

3291

Jared Padalecki érdekességek

Jared Padalecki amerikai színész, akit legtöbben az Odaát című amerikai sorozat Sam Winchestereként ismerik, ám szerepelt a Szívek szállodája sorozatban, a Viasztestekben, a Péntek 13-ban, de feltűnt a Vészhelyzetben és a Room 41 valóságshowban is. Az Odaát sztárja a napokban ünnepli 41. születésnapját, így elhoztunk róla néhány ismert és kevésbé ismert tényt és érdekességet.

1) Jared Tristan Padalecki 1982. július 19-én született az amerikai San Antonio városban. Apja, Gerard R. Padalecki lengyel származású, anyja Sharon L. Kramer néven született (Sherri). Ő ereiben már több: német, skót, francia és angol vér csörgedezik.

2) Már iskolás évei alatt – 12 évesen – vett színészi leckéket. Tanulmányait a San Antonioban található Madison Gimnáziumban kezdte meg. Már itt is kitűnt az éles esze: jelölt volt az oktatási minisztérium által támogatott Presidental Scolars Programban.

15 ritka fotó, a hírességek életét egy teljesen új szemszögből mutatja be

3) 1999-ben a Fox Broadcasting által szervezett Claim to Fame versenyre jelentkezett, amit meg is nyert. A díjban szerepelt, hogy részt vegyen a Teen Choice Awardson, vigyázzon a trófeákra illetve kísérője legyen a sztároknak a színfalak mögött. Amíg tartott a műsor, megismerte Freddie Prinze Jr. menedzserét, aki látott benne fantáziát, és szerződést íratott vele alá. Egy évvel később már Los Angelesbe költözött, hogy elkezdhesse színészi karrierjét.

4) 1999-ben kisebb szerepet kapott az „A Little Inside” filmben, melynek köszönhetően Hollywoodban is felfedezték, ezt követően 2000-ben vált híressé a „Gilmore Girls” című apropóján. A szériában Dean Forestert alakította már a bevezető résztől. Habár az első évadban visszatérő szerepben volt látható, a második és harmadik évadban állandó szereplővé lépett elő. Későbbiekben pedig újra visszatérő szerepekben lehetett látni. Az öt évadban összesen 63 epizódban játszott.

Jared Padalecki érdekességek

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · ·