FILMEZZUNK.HU
Wesley Snipes legjobb filmjei

A 10 legjobb Wesley Snipes film, amit vétek lenne kihagyni

25678

6. Pénzvonat (Money Train, 1995)

A New York-i metróban a gyújtogatók, tolvajok és rablók lassacskán már többen vannak, mint a becsületes utasok. A metrórendőrség két belemenõs detektívjének nincs ideje unatkozni, közvetlenül a frontvonalon szolgálnak. Aztán amikor a páros egy harmadik taggal, méghozzá egy gyönyörű nõvel egészül ki, kicsit megváltoznak a dolgok. Elõször is, mindkét férfi beleszeret. Másodszor, mert támad egy jó ötletük: mi lenne, ha õk is inkább a veszélyesek seregét gyarapítanák és kirabolnák a minden este áthaladó páncélvonatot, amely milliókat szállít?

Pénzvonat (Money Train, 1995)

5. Az 57-es utas (Passenger 57, 1992)

Charles Rane (Bruce Payne), a világ egyik legveszedelmesebb bűnözője az FBI kíséretében az 57-es járat utasa, akárcsak John Cutter (Wesley Snipes) antiterrorista szakértő, aki épp új állomáshelyére tart. Cutter nem is sejti, hogy egy gépen utazik Rane-nel, ahogy azt sem, hogy az utasok között a terrorista jól értesült, állig felfegyverzett társai is elvegyültek. Röviddel a felszállás után a fegyveresek hatalmukba kerítik a gépet, megölik az FBI embereit és kiszabadítják főnöküket. És ekkor az egyik átlagosnak tűnő utas kezébe veszi az ügyet.

Az 57-es utas (Passenger 57, 1992)

4. Gyilkos nap (Rising Sun, 1993)

Egy Amerikában épített japán üzletközpont avatójának ünnepi hangulatát tönkreteszi egy bűntény: egy megerőszakolt, majd megfojtott fiatal nő hulláját találják a helyszínen. Smith nyomozó és egykori kollégája együtt nyomoz a tettes után. Hamar rá kell döbbenniük, hogy az ügy szálai messze vezetnek, egészen a politikai élet befolyásos személyiségeinek köreibe.

Gyilkos nap (Rising Sun, 1993)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·