FILMEZZUNK.HU
Wesley Snipes legjobb filmjei

A 10 legjobb Wesley Snipes film, amit vétek lenne kihagyni

25679

3. Vitathatatlan (Undisputed, 2002)

A nehézsúlyú ökölvívó világbajnokot, Iceman Chamberst (Ving Rhames) nemi erőszak vádjával börtönbe zárják. Iceman tombol, hisz profi ökölvívói karrierje csúcsán megakadályozzák abban, hogy kiélvezze és megvédje az őt vitathatatlanul megillető bajnoki státust. Ugyanabban a fegyházban, ahová Iceman kerül, tölti életfogytiglani börtönbüntetését Monroe Hutchen (Wesley Snipes), aki tíz éve a börtön koronázatlan bajnoka. A Sweetwater börtön életfogytig lakója Emmanuel Ripstein (Peter Falk) is, akit még mindig jó kapcsolatok fűznek a kormányzathoz, a maffiához és a börtönigazgatósághoz is. A két bajnok között a börtönben óriási feszültség vibrál. Ripstein felismeri az ellentétek adta üzleti lehetőséget, s megszervezi Monroe és Iceman mérkőzését.

Vitathatatlan (Undisputed, 2002)

2. A pusztító (Demolition Man, 1993)

A világon 2032-ben béke és nyugalom uralkodik, senki nem bánt senkit, még a rendőröknek sem kell soha erőszakos megoldásokhoz folyamodniuk. Ezért is kelt éktelen zűrzavart, mikor a huszadik század sötét és erőszakos múltjából itt maradt bűnöző, a fagyasztásból frissen felolvasztott Simon Phoenix (Wesley Snipes) elszabadul, és terrorizálni kezdi a lakosságot. A rendőrség úgy dönt, a múltból jött fenyegetésre csak a múltból érkezhet válasz, ezért szabadon engedik Phoenix legveszélyesebb ellenségét, a rendőr John Spartant (Sylvester Stallone), akit a maga korában csak úgy ismertek, “a pusztító ember”.

A pusztító (Demolition Man, 1993)

1. Penge-trilógia

Penge (Wesley Snipes), a különleges képességekkel megáldott félig ember, félig vámpír gyerekkora óta egy barátjával karöltve irtja a vámpírokat. Miután a férfi megmenti a bájos doktornő, Karen (N’Bushe Wright) életét, ő is csatlakozik a csapathoz. De vajon ők hárman elegendőek ahhoz, hogy felvegyék a harcot a föld uralmára törő vérszomjas vámpírral, Frosttal (Stephen Dorff)?

Penge

Akkor és most: Így festenek A dadus című sorozat színészei napjainkban

Írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben, hogy neked melyik a kedvenc Wesley Snipes alkotásod!

(Történetek forrása ITT és ITT)

//spencer//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · · ·