FILMEZZUNK.HU
TOP15 - Elgondolkodtató filmek

A 15 legjobb film, melytől garantáltan megáll az eszed

2577

7. Holtodiglan (Gone Girl, 2014)

Nick (Ben Affleck) és Amy (Rosamund Pike) az ötödik házassági évfordulójára készül. Boldogok, gazdagok, elégedettek ám az ünnep estéjén az ifjú feleségnek nyoma vész, és gyorsan kiderül, hogy a látszat csalt: a pár tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Mindenki Nickre gyanakszik, és ő a hazugságaival meg ügyetlen elterelő hadműveleteivel egyre inkább magára tereli a figyelmet. Hiába bizonygatja makacsul, hogy nem tehet semmiről, már csupán az ikerhúga, Margo (Carrie Coon) bízik benne.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

6. Felhőatlasz (Cloud Atlas, 2012)

Eme elgondolkodtató film felfedi előttünk, hogyan módosítják a másik életét az egymástól független emberek tettei és azok következményei a múltból kiindulva a jelenen át egészen a jövőig. Akció, titkok és románc, egy lélek, amely gyilkosból hőssé fejlődik és egyetlen kedves cselekedet, amely évszázadokon keresztülívelve forradalmat robbant ki a távoli jövőben.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

5. Időhurok (Predestination, 2014)

Egy időügynöknek (Ethan Hawke) a feladata, hogy bűnözőket üldözzön korokon át. Minden megbízatása más és más évtizedbe vezeti őt. Utolsó megbízatása az, hogy fiatalkori önmagát beszervezze a Cégbe, illetve elkapjon egy olyan bűnözőt, aki eddig mindig kisiklott a kezéből.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

4. A tökéletes trükk (The Prestige, 2006)

Rupert (Hugh Jackman) és Alfred (Christian Bale) rivális bűvészek. Amikor Alfred egy nap egy lenyűgöző mágikus mutatvánnyal áll a közönség elé, Rupert kétségbeesetten próbálja kitalálni, hogy mi lehet a titka. Bármennyire is próbálkozik azt megfejteni, nem sikerül, így már ő maga is kezdi azt hinni, hogy a trükk nem is szemfényvesztés.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·