FILMEZZUNK.HU
TOP15 - Elgondolkodtató filmek

A 15 legjobb film, melytől garantáltan megáll az eszed

2576

3. Letaszítva (Fallen, 1998)

John Hobbes (Denzel Washington) egyszerű kis sorozatgyilkosságokhoz van szokva. Elkapja a tettest, irány a villamosszék, agyő. Jöhet az újabb ügy. Most azonban magával a gonosszal kerül szembe. S ellene – legalábbis úgy tűnik – semmit sem tehet.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

2. Csodás álmok jönnek (What Dreams May Come, 1998)

Annie (Annabella Sciorra) és Dr. Chris Nielsen (Robin Williams) házasságán otthagyja a nyomát életük legnagyobb tragédiája, két gyermekük korai halála. Annie nem képes túltenni magát a gyászon, Chris pedig minden tőle telhetőt megtesz, hogy rendbe hozza életüket. Négy évvel a történtek után Chris egy balesetben életét veszti, majd a Paradicsomba kerül. Itt újra találkozik gyermekeivel és szeretett kutyájával. Megtudja, hogy felesége nem sokkal a balesete után öngyilkosságot követett el, és az alvilágba jutott. A derék férj Alberttel (Max von Sydow), az őrangyalával az asszony felkutatására indul.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

1. Az őslakó (The Man from Earth, 2007)

Ebben az elgondolkodtató filmben John (David Lee Smith) az egyetemi professzor egy hűvös éjszakán találkozik barátaival, hogy búcsút vegyen tőlük, mielőtt elutazik. A búcsú éjszakáján a professzor egy megdöbbentő vallomással áll elő: ő nem egyszerű földi halandó, hanem több tízezer éves halhatatlan lény, aki túlélte az emberi történelem minden megpróbáltatását. De amit ezután készül mondani, még hihetetlenebb.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

Milyen volt az első kocsijuk a hírességeknek? Mindenkinek valamivel el kellett kezdenie

//batigoool//

Mentés

Oldalak: 1 2 3 4


Article Tags: · · · · · · · · · · · · · · · · · ·