FILMEZZUNK.HU
12 dolog, ami elkerülte a figyelmünket, miközben a kedvenc filmünket néztük

12 dolog, ami elkerülte a figyelmünket, miközben a kedvenc filmünket néztük

1867

5) Ashley Tisdale a Szerelmes hangjegyek című filmben

Ashley Tisdale, Sharpay Evans karakterét játszotta a Szerelmes hangjegyek című franchise filmekben, ahol drasztikus változások történtek a külsőjével. A természetes barna haját át kellett festeni szőkére, hogy azonosulni tudjon a szereplő jellemzőivel.

6) Joseph Gordon-Levitt a Looper- A jövő gyilkosa című filmben

Joseph Gordon-Levitt a fiatalabb Bruce Willis karakterét játszotta a Looper- A jövő gyilkosa című filmben, ahol finomabb fejlesztéseken kellett átesnie. Ez megmutatkozott a szájban, az orrban, a műszemöldökben és a kék kontaktlencsében azért, hogy el tudja játszani a fiatalabbik karaktert.

7) Charlize Theron A rém című filmben

Charlize Theron A rém című Oscar díjas filmjében, ahol Aileen Wuornos szerepében játszott, rendkívül nagy változáson ment keresztül külsőleg. A smink és a műfogsoron keresztül Theron fizikai transzformáción ment keresztül, hogy teljesen másképpen nézzen ki, mint ahogyan Hollywood.

8) Orlando Bloom A Gyűrűk Ura című filmben

Orlando Bloom egy manót Legolas karakterét játszotta A Gyűrűk Ura című trilógiában, ami jelentős átalakítást igényeltek. Bloom világoskék kontaktlencsét viselt, hogy Legolas ikonikus kék szemét tudja ábrázolni, pedig Bloomnak barna szeme van.

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·