FILMEZZUNK.HU
12 dolog, ami elkerülte a figyelmünket, miközben a kedvenc filmünket néztük

12 dolog, ami elkerülte a figyelmünket, miközben a kedvenc filmünket néztük

1866

9) Rachel McAdams a Szerelmünk lapjai című filmben

Rachel McAdams, Allie Hamilton karakterét játszotta el a Szerelmünk lapjai című filmben, ahol vöröses szőke haja volt. Sokunk talán nem figyelte, hogy McAdamsnek barna haja van éppen ezért át kellett festetnie a haját, hogy el tudja játszani a tökéletes karaktert a filmben.

10) Ryan Gosling a Szerelmünk lapjai című filmben

Csak úgy, mint a partnerének Ryan Goslingnak is transzformáción kellett átesnie, hogy a tökéletes karaktert meg tudja valósítani a romantikus filmben. Barna kontaktlencsét viselt azért, hogy egyezni tudjon az idősebbik énjére, amit James Graner játszott el.

11) Nicole Kidman Az órákban

Az Órák című filmben Nicole Kidman Virginia Woolf angol írót játszotta el, ami miatt egy mű orrot kellett elviselni az arcán, hogy megegyezzen a karakterének a külsőjével. Ez a folyamat 3 órát vett igénybe minden nap, azonban Kidman élvezte azt, hogy nem lehet őt felismerni miközben a kamera veszi.

12) Halle Berry A felhőatlasz című filmben

Halle Berrynek A felhőatlasz című filmeben nagy változáson kellett átmennie. Az egyik legfigyelemreméltóbb fellépése Jocasta Ayrs volt, ahol szőke haja és mű orra volt, illetve világos barna kontaktlencsét viselt. Berry ezeken a figyelemre méltó átalakulásokon keresztül mutatta meg, hogy mennyire sokoldalú színésznő valójában.

//Manó Málna//

Stanley Tucci rákbetegségéről vallott: “Fél éven át csak egy csövön át tudtam étkezni”

(Via Brightside)

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · · ·