FILMEZZUNK.HU
Ben Affleck 10 legjobb filmje, amit vétek lenne khagyni

Ben Affleck 10 legjobb filmje, amit vétek lenne khagyni

44039

6. A felejtés bére (Paycheck, 2003)

Jennings (Ben Affleck) egy kiváló szakember, egy igazi zseni. A feladata, hogy más cégek termékeit szétszedve megfejtse a legújabb technológiákat. Az elmúlt három évben egy cég szolgálatában állt, amely a bevetések után mindig törölte Jennings emlékeit. A három éves szerződésük épp most jár le, a férfi pedig várja a nyolc számjegyű összeget, amivel tartoznak neki, e helyett azonban csak néhány furcsa tárgyat talál a postaládájában, ráadásul valakik el akarják tenni láb alól. Mivel nem emlékszik semmire az elmúlt időszakból, nem is érti, hogy miről van szó. A postaládában talált tárgyak jelenthetik a kulcsot a múlthoz, de az idő szorít, hiszen vadásznak rá.

A felejtés bére (2003)

Tudtad, hogy…?

… a főszerepre Ben Affleck egyik legjobb barátjának, Matt Damon-nak a neve is szóba került?

5. Tolvajok városa (The Town, 2010)

Doug egy olyan bűnözőbanda tagja, akik nagyon jól ismerik Boston problémás negyedét, és sosem hibázik. Ám egyszer mégis balul sül el valami, ezért túszul kell ejteniük egy banktisztviselőt. A gyönyörű nő alaposan felforgatja Doug életét.

Tolvajok városa (The Town, 2010)

Tudtad, hogy…?

… a rendező, Ben Affleck arra is kényesen ügyelt, hogy a szereplők autentikus bostoni akcentussal beszéljenek

4. Good Will Hunting (1997)

Will Hunting (Matt Damon) Dél-Boston munkásnegyedében él. Keményen dolgozik, amikor éppen nem valamelyik bárban iszik vagy nem kerül valami bajba. Soha nem tanult egyetemen, de fotografikus memóriájának közsönhetően megoldhatatlannak tűnő matematikai feladatokat old meg. Egy újabb kocsmai verekedés után azonban nem tud kibújni a büntetés alól, az egyetlen ember, aki ebben a nehéz helyzetben segíthet neki, Sean McGuire (Robin Williams) pszichológus.

Good Will Hunting (1997)

Tudtad, hogy…?

… a forgatókönyvet Matt Damon és Ben Affleck 5 évig írták, amiért végül ki is érdemelték az Oscar-díjat?

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·