FILMEZZUNK.HU
Ben Affleck 10 legjobb filmje, amit vétek lenne khagyni

Ben Affleck 10 legjobb filmje, amit vétek lenne khagyni

44036

3. Holtodiglan (Gone Girl, 2014)

Nick (Ben Affleck) és Amy (Rosamund Pike) látszólag boldog házasságban élnek, gazdagok és sikeresek. Épp az ötödik házassági évfordulójukra készülnek, amikor Amynek nyoma vész. A gyanú először a férjre terelődik, és lassan felszínre kerülnek a sötét családi titkok is. Nick hazugságaival egyre jobban magára tereli a figyelmet, egy idő után már csak ikertestvére bízik meg benne. Nicknek tisztáznia kell magát, ez azonban már-már lehetetlen vállalkozásnak tűnik.

TOP15 - Elgondolkodtató filmek

Tudtad, hogy…?

… Ben Affleck szemmel láthatóan izmosabb lett a forgatás során, ugyanis ekkor már javában készült a Batman vs Superman filmszerepére?

2. A könyvelő (The Accountant, 2016)

Christian Wolff egy matekzseni, akinek több érzéke van a számokhoz, mint az emberekhez. Egy kisvárosi irodista álcája mögött szabadúszó könyvelőként dolgozik a világ legveszélyesebb bűnszervezeteinek. Miközben Ray King nyomozó (J.K. Simmons) megpróbál a titokzatos férfi nyomára bukkanni, Christian elvállal egy legális munkát egy robotikai cégnek, melynek könyvelésében a fiatal számviteli ügyintéző (Anna Kendrick) súlyos ellentmondásokat talál.

A könyvelő (2016) kritika - Egy autista szuperhős története

Tudtad, hogy…?

… a legelső elképzelések szerint a filmet a Coen-testvérek rendezték volna, Mel Gibson főszereplésével?

1. Az Argo-akció (Argo, 2012)

1979-ben Iránban forradalom tört ki, és a dühös tömeg megostromolta az Egyesült Államok teheráni nagykövetségét. Hat embernek sikerült kicsúsznia az ostromból, és elmenekültek a kanadai nagykövethez, de csak napok vagy órák kérdése volt, hogy mikor akadnak a nyomukra. Tony Mendez (Ben Affleck), CIA ügynök békés polgári mentőakciót tervezett, hogy hamis útlevelekkel kicsempéssze őket az országból.

Az Argo-akció 2012

Tudtad, hogy…?

… az Argo-akció 2012-ben elnyerte a legjobb film, legjobb vágás és legjobb adaptált forgatókönyvért járó Oscar-díjat?

Titanic: Jack valójában egy időutazó volt a filmben?

Neked van kedvenc Ben Affleck filmed? Ha igen, írd meg nekünk hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben!

(Történetek és érdekességek forrása)

//batigoool//

Oldalak: 1 2 3


Article Tags: · · · · · · · · · · ·